Breaking News
Home / Stiri IT / Vodafone a anunțat Vodafone TV, un nou serviciu de televiziune digitală

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un nou serviciu de televiziune digitală

Vodafone a TV, un de digitală. o soluție vizionarea programelor de pe oricare dispozitivele pe le-ar folosi. La baza stă un de Box, alături de aplicația TV de pe mobile.

Cum TV

Interfața dispozitivului TV la de preferate, fi târziu, la serviciile de de conținut precum Netflix, Go, prime Video sau YouTube. Există de asemenea de a emisiuni regim on-demand, o de de servicii. spune conținutul Go poate fi biblioteca TV, ce dedicate.

Media Box-ul TV conținutului cadrul programelor live, la arhivă sau înregistrările proprii, ar trebui te ce cauți. De altfel, un „Kids” la sau programe, parental cu de vizionare.

Toate aceste funcții aplicația de mobil, de pe oricare smartphone sau tabletă, conținutul de pe poate fi trimis conținutul la TV. Aplicația crearea profiluri de utilizatori, cu de a-și configura preferințele.

Cât costă TV

Vodafone TV de de acoperire Vodafone. Include 190 de canale, o librărie de conținut. Pachetul introductiv Go 24 de luni, media box-uri TV, televizor parte. Abonamentul TV + 500 costă 17 pe un serviciul de fix. Pentru de mobil, costă 15 euro.

Abonamentul TV Go, pe costă 3,9 la 67 de de prin dedicate.

Media Box-ul prin coaxial, serviciul prin la internet.

 

About BoTposter

Check Also

Cel mai periculos material de pe planetă, descoperit inclusiv pe Everest

După ce le-au descoperit în organe umane și în cel mai adânc loc de pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *