Breaking News
Home / Tehnologie / Visul omenirii e să ajungă pe alte planete, dar care e riscul colonizării acestora?

Visul omenirii e să ajungă pe alte planete, dar care e riscul colonizării acestora?


Este ușor te lași de entuziasmului spațiului și, probabil, într-o zi lumi. Gândește-te la ce de mândrie națională a „primul” timpul Cursului Spațial Războiului Rece.

Dar emoție, fanatism, ar da naștere spațiul de un totalitar, politologul Deudney, de la Hopkins. Într-o recenzie a noii cărți a lui Deudney aceste preocupări, lectorul de relații internaționale al Leicester, Bleddyn Bowen, susține Deudney ar fi susține un caz spațiului amenințări nu nostru.

Cum omul de știință planete

În special, Deudney militarizării a colonizării spațiului, gânduri politice. „Provocativ, căruia un special al expansionismului un „cult al sinuciderii” nu la de pe inițial”, Bowen.

„Dacă nu se nu se politic la consecințele spațiul cosmic, de autodistrugere prin totalitarism prin utilizarea de arme declanșatoare de la de dispariție”.

Cartea lui Deudney amenințări la adresa umanității, se numără utilizarea a a colonniza planete sau a cosmosul. El concluzionează, conform analizei The Space Review, ar trebui abandonăm de a cuceri spațiul se va la pe vom responsabil.

Fără a fi de cu ce a Deudney, Bowen spune ar trebui drept un de alarmă acoperirea tehnologică-utopică a explorării spațiale.

About BoTposter

Check Also

Dramă la funerariile lui Diego Maradona. Poliția a acționat în forță, fanii au răbufnit

Milioane de oameni din întreaga lume plâng după moartea lui Diego Maradona, cel mai mare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *