Breaking News

”Virusul nu dispare de la sine!” Ce trebuie să facă toți oamenii

”Pandemia COVID-19 a o la a reclamat rapide, adaptabilitate inedite. Ne la de an de la momentul pe 30 ianuarie Organizația Mondială a recunoștea majore reprezentate de cu noul coronavirus declarând o de sănătatea internațională, motivată de SARS-COV-2 nu fi comparat cu anterior, atipic”, a Iohannis.

”A pus la de sănătate, de precum cele de pe mapamond. țările ne acum, echivoc, pericolul răspândiri masive a nu fi ținută sub a fi prin de ferme”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat a informarea starea de urgenţă instituită pe al României, prin 16 şi 14 aprilie. Președintele a explicat necesitatea stării de 16 2020.

”Unica rațiune a acestor a caracterizat printr-un de îmbolnăviri, un ar fi condițiile nu de de statele angrenate cursă contra acelorași sanitare.

În evaluarea situației aprecierea necesității stării de Urgență am diferențiază de europene anume existența diaspore Europa. În contextul pandemiei, revenirea pe național de diaspora, de epidemie, a reprezentat cele autoritățile române un argument stării de Urgență.

Într-un de nefavorabile a de o intervenție rapidă, populației a precum de un comportament solidar cetățenilor”, a Iohannis.

Potrivit lui Klaus Iohannis, evoluția situației la național a la evidențierea carențe majore cele sisteme statului, special cel medical.

”Pandemia a la o de fragilității sistemice precum națională dezechilibrată, lipsa investițiilor publice, o administrativă redusă. Criza COVID-19 a pus o pe marile sisteme publice”

”Din vulnerabilităților sistemice, române de a o de o asemenea anvergură a cu anevoioasă. În acestor deosebite, au prin dure, excepționale, diminueze efectele COVID-19 acționând rapid, eficient.

Acest ar fi profesionalismul dedicarea medical. Datorită actorii implicați special aflați și-au datoria a o de au vieți omenești”.

”România a gestionat sanitară, timpul stării de urgenţă.  Paşii făcuţi direcţia digitalizări gestionaţi continuare”, lui Klaus Iohannis.

Iohannis a apel la instituţiile fundamentale şi a apel la măsurile oamenii.

”Interesul de cetăţeni orice. În de de cumpănă, la înălţimea funcţiilor deţinute. şi au nu de verva discursurilor politice, subsumate campaniei, ci de soluţiilor cele societate. E ca împreună, uniţi, autorităţi, politicieni, jurnalişti, de diferenţele ne despart, transmitem un de unitate. Virusul nu dispare de la prin simpla a lui. De aceea, fac un apel la măsurile oamenii”, a afirmat preşedintele.

”Sănătatea noastră a şi de conştiinţa fiecăruia. Să purtăm mască, ne spălăm pe mâini şi menţinem distanţarea – asta ne medicii”, a punctat Iohannis.

Vă amintim președintele Klaus Iohannis a apel la a la starea de urgenţă. Potrivit președintelui, situaţia se înrăutăţeşte şi nu cale, s-ar la restrictive. 

Despre o a stării de alertă, a „e o discuţie se poartă”.

De la ultima de de Comunicare Strategică, au 614 cazuri de cu COVID-19. La ATI, acest moment, internați 240 de pacienți. Până la dată, la național, au 809.663 de teste.

Până astăzi, 1.834 cu cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 08.07.2020 (10:00) – 09.07.2020 (10:00) au 17 (13 bărbați 4 femei), infectați cu noul coronavirus, internați Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Dâmbovița, Galați, Gorj, București, Vrancea. 

Dintre acestea, 1 a întregistrat la de vârstă 30-39 ani, 3 la de vârstă 50-59 ani, 5 la de vârstă 60-69 ani, 4 la de vârstă 70-79 4 la de 80 de ani. 16 au comorbidități. Pentru 1 nu au raportate comorbidități.

Vă amintim președintele Klaus Iohannis a întrebat, miercuri, timpul la București, se la starea de urgență, contextul s-a un de infectări cu noul coronavirus 24 de ore. Mai exact, de la ultima de de Comunicare Strategică, au 555 de cazuri de îmbolnăvire.

“Eu m-am mă bazez perioadă pe ce specialiștii. Există specialiștilor, ei analizeze evoluția ei la politicieni se de la caz la caz. Este foarte situația ne acum foarte îngrijorătoare.

Sunt contact cu guvernanții cu specialiștii credem cu nu faze ar fi starea de urgență. Dar, sigur, situația se înrăutățește nu cale, atunci revenim la restrictive.

Încă o dată, eu nu-mi doresc acest lucru, nu-și doresc acest lucru. Haideți vigoare. Este acest numărul creștere, ne-am așteptat, sincer, într-o fază de descreștere. Este destul de de imaginat ar arătat o nouă fază de relaxare”, a declarat Klaus Iohannis

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *