Breaking News


VIDEO | Un Pacient Dintr-un Centru De Asistență Socială Din SUA, Bătut Cu Bestialitate De Colegul De Salon | Ştiri, Știri Externe | Libertatea

De
Iulian Budușan,

Știrile despre acest eveniment de la centrul de asistență medicală Westwood din Detroit au atras atenția chiar și președintelui Trump, care a reacționat pe Twitter.

„Este posibil să vedem așa ceva? Acest lucru poate fi real?”, a scris președintele. „Unde se află această casă de îngrijire medicală, iar victima în ce stare e?”, se întreabă donald Trump.

În videoclip apare un bărbat tânăr, de aproape 20 de ani, despre care autoritățile au declarat că este pacient în aceeași unitate, lovindu-l neobosit pe bărbatul în vârstă din fața sa, de zeci de ori, în timp ce acesta era întins pe un pat.

Poliția din Detroit spune că incidentul a avut loc pe 15 mai, în timpul restricțiilor care au rămas în vigoare din cauza coronavirusului.

O firmă de avocatură, care reprezintă casa de îngrijire, a declarat că suspectul nu este un rezident de lungă durată al unității, ci o persoană care a fost supusă unui tratament temporar de reabilitare.

„Westwood a cooperat cu poliția și va continua să facă acest lucru. Siguranța, sănătatea și starea de bine a rezidenților noștri rămân o prioritate majoră. Vom continua să monitorizăm situația”, se arată în comunicatul oficial al firmei de avocatură.

Suspectul neidentificat a fost arestat și dus la Centrul de detenție din Detroit în timp ce ancheta continuă, conform ziarelor din Detroit. Bărbatul în vârstă a fost dus la un spital cu răni minore, care nu îi pun viața în pericol.

Citeşte şi:

Presa din Coreea de Nord recunoaște: Kim Jong Un nu poate călători în spațiu și timp

Un primar din Peru a făcut pe mortul în coșciug, de frică să nu fie prins că nu respectă restricțiile

George Soros avertizează: UE ar putea să nu supravieţuiască pandemiei de coronavirus. Ar putea fi o realitate tragică

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a ajuns de nerecunoscut. „Foarte rău arăți!” Imaginile recente cu Diana Munteanu

GSP.RO

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a ajuns de nerecunoscut. „Foarte rău arăți!” Imaginile recente cu Diana Munteanu


Horoscop 23 mai 2020. Taurii au nevoie de cooperarea celor din anturajul apropiat

HOROSCOP

Horoscop 23 mai 2020. Taurii au nevoie de cooperarea celor din anturajul apropiat

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com