Breaking News

VIDEO Un inventator italian a creat dispozitivul portabil anti-COVID. Cum reduce răspândirea coronavirusului


 

Inginerul pensionar, a la de Cercetare al Fiat, supranumit Mr. ABS de frânare anti-blocare pe l-a şi a la autovehiculele.

Mario Palazzetti a inginer la o fabrică de acum cincizeci de a de frânare ce a contribuit la fatale. Cunoscut ca ABS-urilor, seniorul, de 84 de acum, a un cu reducă COVID-19.

„Am o barieră doi se așează la o masă la o mare”, Plazzetti.

Este vorba de un de ibric electric ce curenţi locali de a limita picăturilor minuscule de timpul vorbirii. L-a Biostopper, a persoane.

Simonetti a declarat poate şi cazul restrânse, pentru un câmp aerodinamic determină ca vaporii picăturile prin de o vorbeşte se la ea.

„Ne vorbirii cazul strănutului am de un invaziv”, a explicat Simonetti.

„Ideea a de a o soluție, un pus mijlocul o barieră biologică”, a Plazzetti.

Fostul inginer şi dispozitivului cu Politehnică Torino. universității au primele teste.

„Protejează de tind foarte repede, tind proiectate de la distanță. Ideea se un vortex direcție”, a declarat profesorul universitar Marco Simonetti.

„Sunt punct de o se va la de muncă”, a rectorul Tehnice Torino, Guido Sarraco.

Echipa un prototip la sfârşitul lunii şi pe piaţă la sfârşitul verii.

Palazzetti a la cu luni, ținută sub cele regulilor anti-coronavirus: socială, purtarea măștii maâinilor. Creativul inginer s-a gândit la un de a dificultăţile distanţării sociale şcoli, birouri, baruri, accelerate întreaga lume, a joi, 16 iulie, 588 de de oameni. 

Mr. ABS, s-a retras 1997, se află invenţii, se numără TOTEM (Total Energy Module) – un generator de şi – şi un de Aircare, energia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *