Breaking News
Home / Stiri Online / VIDEO Mircea Negulescu, amenințat pentru a nu vorbi despre dosarul lui Victor Ponta și Sebastian Ghiță. Dezvăluiri incendiare în interviul Realitatea PLUS

VIDEO Mircea Negulescu, amenințat pentru a nu vorbi despre dosarul lui Victor Ponta și Sebastian Ghiță. Dezvăluiri incendiare în interviul Realitatea PLUS


 

Fostul a aceste dezvăluiri arest.

Mircea spune se intimidat a ce a central s-ar tăcerea sa dosarul lui Ponta.

„Vă dați seama, intimidat?! Nu? Pentru la tăcere! problema, da? Pentru am o de am aflat niște adevăruri, pe nu le cunoască”, a declarat a difuzat, marți, 18 august, de PLUS.

Fostul a amintit de perioada a arest.

Negulescu susține „da, cu siguranță” reprezintă o la adresa lui ce ar urmări l-au amenințat: „și o răzbunare, o intimidare, dați seama”.

Acesta amenințarea ar fi dosare, evitând un nume, se ar fi vorba de Ponta: „păi, eu destinatarului… eu nu am de unde știu”.

Întrebat teamă decizia de a acest interviu, PLUS, i se va încadrarea juridică, a „convins lucurile se intampla asa, foarte convins”.

Prima a PLUS, marți, 18 august, poate fi jos: 

VIDEO Negulescu, interviu la Plus: a 2,5 de de la Ghiță

VIDEO Negulescu, primul interviu, la PLUS: „Victor a cerut mea. Trebuie la tăcere!”

Reamintim trecută, pe 13 august, fostul Mircea Negulescu a eliberat a sub luni. pe 15 iulie, s-a aflat data de 23 iulie, el a falsificat şi a şi corupt denunţuri şi declaraţii pe vremea era la Ploieşti, şi dosarul „Tony Blair”, pe fostul Ghiţă şi fostul premier Ponta.

În acelaşi dosar, fostul ofiţer de judiciară Iuliano de la infracţiunile reţinute sarcina lui Negulescu.

Acuzațiile lui de in (4 infractiuni) si organizat, (6 infracțiuni), represiune (4 infracțiuni), instigare la represiune nedreapta, influentarea declaratiilor, (12 infracțiuni), a organelor judiciare.

About BoTposter

Check Also

Primarul general Nicușor Dan, anunț despre testarea bucureștenilor 

  „Un test PCR este 50 de euro. Ca să faci asta la nivelul Bucureştiului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *