Breaking News
Home / Tehnologie / VIDEO Fată din Deva, bătută și umilită de colegii ei. La scenă s-au adunat zeci de copii care nu au intervenit

VIDEO Fată din Deva, bătută și umilită de colegii ei. La scenă s-au adunat zeci de copii care nu au intervenit


Poliţiştii s-au autosesizat ce au imaginile cu fata Deva, bătută de colegi. Video-ul se fata de 16 bătută de o fată, mijlocul tineri, a pe de socializare.

VIDEO Adolescentă Deva, bătută de colegi. La scenele s-au de nu au intervenit

Video-ul o adolescentă Deva a şi bătută de o fată, public, mijlocul săi, ca aceştia ei, a stârnit reacţii de revoltă internauților.

Deva, un oraş unde relativ  o viaţă de decentă, cu scântei. de alegeri, se trezeşte o smardoaică ea legea pe zonă! Nu se poate nesimţire şi nepăsare celorlalţi au filmat (“prieteni”). Trebuie acest bulling ce e ce ce mare şi la un foarte ridicat.

Deva, un liniștit unde o de decenta, cu acum de alegeri, se o smardoaica sa ea legea pe zona! Nu se poate nesimțire nepăsare au filmat (“prieteni” 🐍). Trebuie acest bulling ce e ce ce mare la un foarte ridicat, nu ca, asa ați învățați de voștrii, sper, acestea nu lăsate la întâmplării . Poliția in momentul de fata ar trebuii sa se sa datoria. As aprecia sa distribuiti acest domnișoara a sa vedeta șmecheră sa atunci 😉 Politia Romana Antena1

Publicată de Lucian Butaș pe Duminică, 6 2020

Internauții au o ”vedetă” pe agresoare

Nu aşa aţi de părinţii voştri, sper, şi acestea nu lăsate la întâmplării . Poliţia momentul de ar trebui se şi sa îşi datoria. aprecia distribuiti acest domnişoara a sa vedetă şi şmecheră atunci”, a mesajul de Deva, alături de video.

Poliţiştii au la identificarea agresoarei. Aceasta, polițiștii, va fi penal.

Polițiștii au penal

În data de 7 2020, urma postari pe o reţea de a şi a filmări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale cadrul Poliţiei Municipiului Deva, s-au oficiu, cu la că, prezenţa (adolescenţi) o minoră vârstă de  16 ani, a de o minoră de 13 ani.

În cauză poliţiştii au infracţiunile de şi violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, a informat de Poliţie Judeţean hunedoara. De asemenea, imagini cu agresiuni adolscenți au Jiu, unde patru cu 12 şi 14 au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe o elevă de 13 ani.

About BoTposter

Check Also

ANAF face ravagii în fotbalul românesc. Anunţul făcut de procurori

Ministrul de Finanţe, Florin Câţu, a anunţat astăzi că procurorii ANAF au demarat un control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *