Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / „Victoria este clară. I-am prins cu mâna-n sac!”

„Victoria este clară. I-am prins cu mâna-n sac!”

Sitauația va fi de Electoral Central. Între timp, continuă ancheta falsificarea de documente electorale, ce a un individ ar fi cu un teanc de verbale.

Situația s-ar clarifica foare ușor, a filmat, PLUS nu a cerut aceste imagini, se afă la de Telecomunicații Speciale. ar fi de poliție, a se au neclartități. 

Clotilde Armand: Nu voturilor!

Clotilde Armand a de a ancehta demarată de poliție, ce a o zi la Electoral al 1: „Este victoria noastră nu ne lăsăm furați, nu ne lăsăm intimidați, aceste gesturi de de la oameni disperați foaret clară, matematică nu ne lăsăm intimidați. I-am cu mâna sac, o curs.

Va trebui era la care se primarul a prierdut de la PSD. Trebuie o foarte clară, de ce angajați ai primăriei acolo se ocupau de alegeri. Vom ce se întâmplă. Matematica a mereu clară. Din 9 secții neînchise, la 3-4 acum se neconcordanțele, un vot aici un vot acolo. Oamenii de obosiți. Nu voturilor!

Am pocesul s-a într-un inexplicabil. acolo, vedem ce se întâmplă. Matematica va învinge, cifrele publicate. știe contabilizeze poate vadă foarte cine primarul actual. Este victoria noastră nu ne vom intimidați!”, a declarat Armand.  

BEC deciziile la Sectorul 1. Armand: „Victoria clară. I-am cu mâna-n sac!”

Actualitate

29 Sep, 15:45

About BoTposter

Check Also

Cristian Tudor Popescu revine: Îmi arată și mie un creștin înțelept unde zice Iisus să te închini la moaște?

“În ședințele de înfierare a subsemnatului (…), se sare în sus că i-aș fi făcut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *