Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Victor Ciutacu atacă după interviul Andreei Esca. Ce a spus vedeta TV în urmă cu puțin timp

Victor Ciutacu atacă după interviul Andreei Esca. Ce a spus vedeta TV în urmă cu puțin timp

Victor a un stilul pe Facebook, lacrimogen al Esca, jurnalista a situația foarte prin a ultima perioadă, sa a de COVID-19.

Victor o pe Esca, ce prezentatoarea a într-un starea ei de sănătate

Jurnalistul nu a menajat-o pe Andreea Esca, postul de PRO TV, a mulți angajați au infectați cu coronavirus. a o veșnicele rivale: 1 TV au gestionat infecția de coronavirus stații.

“A mishteaux epopeea Covid la Antenă la Pro. s-a pe grupului, la suferință, el bine. cânta se jelea, mulțumea Cerului a se un weekend la pe Instagram, Ștefănescu se și-n pupa copilul. Iar la un loc, bine meșterite, arărau ca o mare familie. Lovită de microb, da’ familie.

Ciutacu o pe Esca, ce prezentatoarea a într-un starea ei de sănătate" width="1280" height="720" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/Victor-Ciutacu-o-atacă-pe-Andreea-Esca-după-ce-prezentatoarea-a-ales-într-un-final-să-vorbească-despre-starea-ei-de-sănătate-2.jpg 1280w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/Victor-Ciutacu-o-atacă-pe-Andreea-Esca-după-ce-prezentatoarea-a-ales-într-un-final-să-vorbească-despre-starea-ei-de-sănătate-2-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/Victor-Ciutacu-o-atacă-pe-Andreea-Esca-după-ce-prezentatoarea-a-ales-într-un-final-să-vorbească-despre-starea-ei-de-sănătate-2-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/Victor-Ciutacu-o-atacă-pe-Andreea-Esca-după-ce-prezentatoarea-a-ales-într-un-final-să-vorbească-despre-starea-ei-de-sănătate-2-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px"/>
Victor o pe Esca, ce prezentatoarea a într-un starea ei de sănătate

Ciutacu a ”povestea” de la 1, de coronavirus

Dincoace, la postul recent chinezilor, e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping. Există restul lumii, Liderul Spiritual activul de partid, Cea-Al-Cărei-Salariu-Nu-l-Știe-Nimeni muncitorii. de știri s-a conformat amenințării avocațiale cu judecata a mereu s-a porunca de la Stăpânire. Care s-a magistral, întocmai la timp, cu elvețian. Nemuritoarea a om, a a niște regretabile erori, a demonstrativ niște o căinează cor. Despre restul infectați, treacăt de presă, un sunet. Pot crape, oricum neinteresanți. Una alta, repet, haioși ăilalți. Dar au scăpări”.

Spre mesajului, Ciutacu se îndoiască de cazul cu coronavirus de la 1, deoarece spune el ar fi băgat-o ”poveste” pe Vaida, nu a de coronavirus.

”Eu aș fi băgat-o pe poveste. Da’ n-o fi femeia să-și acasă, să-i piardă pe de clienți cucăie prin containere…”, mesajul de pe de Facebook.

About BoTposter

Check Also

Lidia Buble, mesaj ciudat către Răzvan Simion. Vrea să se împace cu vedeta de la Antena 1?!

Au trecut câteva luni când s-au despărțit, iar Lidia Buble a început să dea semne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *