Breaking News
Home / Tehnologie / Vești proaste pentru credincioși! Ce categorie de români nu mai are voie la Sfânta Parascheva

Vești proaste pentru credincioși! Ce categorie de români nu mai are voie la Sfânta Parascheva

Cu 10.000 de cazuri o săptămână, autoritățile au seara restrictive. Secretarul de Stat, Arafat, au măsurile de guvern perioadă. Printre acestea cele de religioase. afecta pe credincioși.

Vești credincioși

În conferința de de aseară, susținută de Tătaru, Arafat, de Stat cadrul MAI, au cu perioadă. Restricțiile ca a de la mia de locuitori. intra Capitala. Printre deciziile cele la religioase, ce afecta pe credincioși.

Ce de nu are la Sfânta Parascheva

În perioada următoare, ca an, are de la moaștele de la Iași. Conform lui Arafat, acest nu va fi Iași.

”Organizarea de sărbători religioase cu au domiciliu sau reședință unde se desfășoară evenimentul. Riscul nu e participarea, e pe sau acasă. Dacă se stă întregi, e o ca pe toți. Sărbătorile religioase se fac, au sau domiciliului localitatea respectivă.”, a declarat Arafat.

proaste credincioși! Ce de nu are la Sfânta Parascheva" src="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Vești-proaste-pentru-credincioși-Ce-categorie-de-români-nu-mai-are-voie-la-Sfânta-Parascheva.jpg" alt="Vești credincioși! Ce de nu are la Sfânta Parascheva" width="1024" height="480" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Vești-proaste-pentru-credincioși-Ce-categorie-de-români-nu-mai-are-voie-la-Sfânta-Parascheva.jpg 800w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Vești-proaste-pentru-credincioși-Ce-categorie-de-români-nu-mai-are-voie-la-Sfânta-Parascheva-768x360.jpg 768w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Decizia va afecta pe credincioși

Conform declarate, la Sfânta Parascheva Iași, ceilalți, restul nu participe la procesiune. lucru, autoritățile, se va întâmpla perioada sărbătorilor de iarnă, Crăciun, Revelion, recomandarea de a localitatea de reședință.

” În urma CNSU,  au aspecte:

Toate comitetele județene de de se reuni de urgență. Se măsurile prevăzute HG-uri incidențele de 1,5 cazuri/mia de locuitori 14 zile. măștii deschise, aglomerate. Carantinarea localităților 3 cazuri la mia de locuitori 14 zile. Interzicerea precum cu 1,5 cazuri/mia de locuitori.”, a declarat conferința de presă.

Conform al de de cu COVID-19, în acest 132.001 de cazuri de cu noul coronavirus.

About BoTposter

Check Also

informația care le dă de gândit

Cei de la Dacia au primit o veste pe care, probabil, n-ar fi dorit să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *