Breaking News

Vești despre vaccinul împotriva COVID-19 de la Comisia Europeană. Toate țările UE vor beneficia de el

„Comisia Europeană a se asigura cetățenii au la un vaccin sigur COVID-19. Etapa cu o primă piatră de temelie a strategii europene de vaccinuri cuprinzătoare. Vor urma informații, curând. angajați cu câteva societăți.

Cu nu știm, astăzi, vaccinul se va dovedi a fi cel eficace cele urmă, într-un diversificat de vaccinuri promițătoare, pe baza diferitelor de tehnologii. Această ne sporește de a un remediu eficace virusului. Un ar fi un global. Ne angajăm sprijinim țările vulnerabile, ca acestea criză”, a declarat Leyen, președinta Comisiei.

La său, comisarul sănătate siguranță alimentară, Kyriakides, a un infecției cu coronavirus variantă de a criză.

„Un sigur COVID-19 reprezintă de ieșire criză.Din acest motiv, am o abordare unitară la nivelul UE ce privește dozele de vaccinuri promițătoare săptămâni. Anunțul de cu la preliminare cu primul direcția asigurării la cetățenii noștri”, a declarat Kyriakides.

Discuțiile preliminare la un prealabil de achiziție urmează finanțat prin Instrumentul de urgență, dedicate creării de potențiale vaccinuri cu profiluri de diferite.

Acesta motivul care, cu 4 2020, a colectat 16 EUR cadrul la criza de coronavirus, acțiunea globală universal la teste, vaccinuri COVID-19 de redresare. 

Actualitate

31 Iul, 21:55

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *