Breaking News
Home / Tehnologie / Vestea momentului despre Nicușor Dan. Decizia este oficială și cât se poate de clară

Vestea momentului despre Nicușor Dan. Decizia este oficială și cât se poate de clară

Este noul primar al Bucureştiului. După o de la 2020, a la Capitalei. 52 de contestaţii de consilierii au respinse, drept decizia de se poate de clară.

Nicușor Dan, la Capitalei

Deşi pe data de 12 octombrie, Nicuşor Dan a de Bucureşti funcţia de primar general al Capitalei, nu şi-a mandatul. Motivul?! instanţei a de 52 de persoane. Astăzi, 26 octombrie, de a apelurile ca tardiv formulate.

Primarul al o pe și-a pus subordonații aceste contestații, ca ea asta. De asemenea, a cealaltă, inclusivi cu greşelile de gramatică.

“Remarc lașitatea și-a pus subordonații aceste contestații nu a ea însăși, rezultatul alegerilor.

Se vorbeşte de fraudă electorală, acelaşi stil conspiraţionist cu ne-a ani. cereri copy paste cealaltă. Se greşelile de ortografie cealaltă. Şi se prin ele, mult, puţin – acum la patru de la alegeri – alegerilor Bucureşti”, a el, Digi24.

validat la Bucureşti. oficială" width="881" height="586" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Vestea-momentului-despre-Nicusor-Dan.-Decizia-este-oficiala-si-cat-se-poate-de-clara-1.jpg 881w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Vestea-momentului-despre-Nicusor-Dan.-Decizia-este-oficiala-si-cat-se-poate-de-clara-1-768x511.jpg 768w" sizes="(max-width: 881px) 100vw, 881px"/>
Nicușor Dan, la Bucureşti. oficială

Decizia Curţii de Bucureşti definitivă

Nicuşor Dan a câştigat 27 2020 cu 282.631 de voturi, dintr-un de 660.118, ce a obţinut 250.690 de voturi. În cu câteva zile, a un mesaj, pe de Facebook, cu la cele 52 de contestaţii.

„Bucureștiul are de rezolvat, cele criza coronavirusului, financiar. În acest context, de Tribunal a de primar a prin 52 (cincizeci două) cereri de apel, majoritate de foști consilieri PSD. 52 de are termen luni, la de Apel.

În timp, responsabili de dezastrul apă București, e primar funcție, responsabilitatea a ei! Se acum al față de cetățenii e zero. Pesediștii cu campania electorală probabil să-și campanie pedepsind neglijându-și atribuțiile pe le au, legii, ultima zi de mandat.

Cât Gabriela Firea, cum, alegerilor, nu se ține de scaunul de primar? După ce a arătat nu știe piardă, nu părăsească cu funcția de primar”.

About BoTposter

Check Also

Ionel Ganea i-a șocat pe toți. S-a însurat din nou, deși abia divorțase! Cine este femeia mult mai tânără decât el

Ionel Ganea a scăpat de burlăcie! Fostbalistul din generația de aur s-a căsătorit la doar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *