Breaking News
Home / Tehnologie / ”vehiculele rutiere lente”, înmatriculabile la RAR în România

”vehiculele rutiere lente”, înmatriculabile la RAR în România


După un efort de bine de un an senatori, un de lege la legalitatea vehiculelor a Parlament.

Epopeea a începu 2019. La momentul respectiv, deputatul Attila-Zoltán Cseke a la un ca vehiculele rutiere, se deplasează cu maxim 25 km/h, de Regia Autonomă „Registrul Român” (RAR). de la regulă fac cele într-un membru al UE, fi oricum, formalități adiționale.

Propunerea legislativă cu pricina, cu aproximativ un an luni, a la procedură de urgență. Teoretic, modificarea şi Ordonanţei nr.78/2000 omologarea, cărţii de şi certificarea autenticităţii vehiculelor comercializării, înmatriculării sau România.

„Prezenta modificarea Ordonanței nr. 78/2002 omologarea, cărții de certificarea autenticității vehiculelor comercializării, înmatriculării sau România, de vehicule, anume a vehiculelor lente, a fi de Regia Autonomă «Registrul Român», nefiind la momentul legislația națională o procedură permisivă cazul UE”, inițiatorul legii, senatorul UDMR.

Ca un detaliu interesant, legea nu la o alinierea la situația țărilor europene. „Aceste aparținând UE, precise pe publice, ar fi limitarea la maximum 25 km/h. europene precum Austria, Slovacia, Germania, Malta, Slovenia, Croația, Polonia, au proprie punerea circulație a acestor vehicule, sub de «vehicul lent», reușind reducă poluarea, distanțele sus-menționate”, atenția Attila-Zoltán Cseke.

În final, Camera a adoptat, marţi, proiectul de lege de vehicule. Este vorba de lente. De acum înainte, fi şi la Român (RAR), Agerpres. Camera for decizional. În ce privește legală, vehiculele reprezintă vehiculul de un motor şi care, constructiv, nu se poate cu o mare de 25 km/h.

About BoTposter

Check Also

ce se întâmplă în stațiile de autobuz

Purtarea măștii de protecție cu scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus a devenit o practică foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *