Breaking News
Home / Tehnologie / Vedeta din România care s-a tratat 10 ani de o boală deși nu o avea: „Diagnosticul a fost pus greșit”

Vedeta din România care s-a tratat 10 ani de o boală deși nu o avea: „Diagnosticul a fost pus greșit”


Se şi la mari. O vedetă s-a 10 de o boală, deşi nu o avea. a diagnosticul pus de a greşit.

Boala de s-a un deceniu

Dacă la 2000, Anca Badiu era cele cântăreţe muzica românească, cu câţiva a se viaţa publică. Motivele dureroase, problemele de sănătate au acaparat-o complet.

De curând, fosta a a s-a de 10 de o pe care, de fapt, nu o avea. Se a vorba un pus greşit de medici.

“La un dat, acum 10 ani, am niște crize pieptului reflux gastro-esofagian. M-am dus la doctor că, ce vezi? Mi-au pus un greșit: hiatală. Nu am am cu stupoare 10 ani, tratamente. Mi-au o gastrită. Am un tratament cu antibiotice. Am puțin cu fierea. Neavând hiatală, cu gâtul, alimentele înapoi. Începând dieta asta cu nutriționistul, am mâncat puțin. diagnosticul a pus greșit”, a declarat Badiu, la Stars.

Motivul a lumina reflectoarelor

Însă problemele de sănătate nu s-au aici. Artista a se luptă cu şi anxietatea de de zile, de pe le-a au pus-o la pământ. Deşi într-un reuşise 20 de kilograme, fratele a murit a distrus-o. Badiu a mort, 2015, într-un Spania. Se se afla vacanţă a un infarct.

“M-am retras contextul s-au destul de mea. Am foarte de Mircea, fratele meu, pe l-am pierdut într-un asta a declanșat o suită de stări, ar fi anxietatea severă. Apoi am tratamentul cu anti-depresie câțiva buni, plus, izolarea, a presei. Am surprinsă ipostaze, fotografiată, apărând articole, acestea nu m-au deloc. Ba dimpotrivă.

“Muzică fac întotdeauna, asta ce cel mult. Insă nu am simțit momentul încă, deși am la piese noi. M-am retras o perioadă, nu definitiv”, a Badiu revista Ciao.

About BoTposter

Check Also

Ștefan Bănică a izbucnit în plâns la X Factor. Momentul care îți face pielea de găină: și Deliei i-au dat lacrimile

Acest sezon de X-Factor este unul aparte. Odată prin restricțiile impuse de pandemie, dar și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *