Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Vedeta din România care a descoperit secretul tinereții la 52 de ani!

Vedeta din România care a descoperit secretul tinereții la 52 de ani!

Îți sau nu, vedeta a tinereții la 52 de e Opriș! tv „Sport, dietă o vedetă” de la D incredibil de bine la săi.

Vedeta a tinereții la 52 de ani

Florentina Opriș bine ca o mulți oameni, nu cunosc vârsta, de 35-40 de nu are. Cu că, de fapt, are 52 de ani, vedeta TV nu vârsta măcar atunci râde. ei lipsit de riduri!

Aceasta a pe ei de o timpul de pe românesc. Mai exact, Opriș a la mare stațiunea Venus s-a pozat Mării Negre, cu un costum de baie roz.

Fanii ei de pe de au întrebat-o tinereții sale, la 52 de ani, al trase prin inel. cele 5 pe le zilnic, a arăta bine:

Florentina Opriș e mereu

„Mi se de zâmbind. consider o împlinită, fericită, am o frumoasă, ce-mi place, nu mă stresez. Nici eu nu m-am stresat, nu mi-a zen-ul. Am regulile, m-am protejat, eu dintotdeauna am de igienă, nu am trăit nicio radicală”, ea.

Mănâncă 3 pe zi

„Fac asta de eram copil, e un de a-mi schilibra organismul. Spre exemplu, mult, a doua zi țin sau o las cu mâncarea. Astfel, nu se acumulează kilograme. Am aceeași dintotdeauna (60 kg), fluctuez cu unul, maximum kg. Am de mere, nu-mi lipsesc casă. Erau tot, mașină, poșetă… E singurul pe cu aliment, nu fermentează. Mai la mine o punguță cu alune migdale, ronțăi momentele mi-e foame, ca nu tentată să-mi prostii. Dulcele dintr-o frustrare de-a noastră. Însă eu n-am asemenea lipsuri”, spune prezentatoarea tv, click.ro.

Bea apă multă

din a tinereții la 52 de ani! 5 pe le a arăta bine" width="1242" height="924" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Vedeta-din-România-care-a-descoperit-secretul-tinereții-la-52-de-ani-5-lucruri-pe-care-le-face-zilnic-pentru-a-arăta-bine-1-8.jpg 1242w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Vedeta-din-România-care-a-descoperit-secretul-tinereții-la-52-de-ani-5-lucruri-pe-care-le-face-zilnic-pentru-a-arăta-bine-1-8-1024x762.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Vedeta-din-România-care-a-descoperit-secretul-tinereții-la-52-de-ani-5-lucruri-pe-care-le-face-zilnic-pentru-a-arăta-bine-1-8-768x571.jpg 768w" sizes="(max-width: 1242px) 100vw, 1242px"/>
Vedeta a tinereții la 52 de ani! 5 pe le a arăta bine

Florentina Opriș susține bea 2 cu apă dimineața, se trezește, 1 cu apă de masă. Toată ziua bea 2-3 de apă plată alcalină.

Doarme 8 pe noapte

”Dorm 8 pe noapte, plus o oră la amiază. Seara, fac meditație, o rugăciune, ascult o muzică liniștitoare sau fac câteva de respirație, am un odihnitor. În caz nu televizorul, nu mă agit, măcar la un nu mă uit”, a vedeta.

Face sport

Florentina Opriș sport des. Vara înoată mult, toamna prin pădure, plimbări lungi, sport pe yoga dimineață. Nu merge la de înfrumusețare, se îngrijește acasă.

„Am grijă ca fața mea curată, demachiată și, eventual, fac o mască casă”, dezvăluie Opriș.

About BoTposter

Check Also

6 abilități pe care trebuie să le ai ca să nu-ți fure roboții jobul

Accelerarea ritmului de dezvoltare a tehnologiei îngrijorează pe mulți. Ai auzit și tu că într-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *