Breaking News
Home / Tehnologie / Vedetă, desfigurată de estetician. Drama pe care o trăiește în secret, de 4 luni: ”Se vedea carne vie”

Vedetă, desfigurată de estetician. Drama pe care o trăiește în secret, de 4 luni: ”Se vedea carne vie”

Imagini de privit! Una cele vedete de la trăieşte o adevărată dramă, ce a de estetician.

Cine vedeta de estetician

Una cele de la “Insula Iubirii – Temptation Island”, emisiune pe 1, depresie! Maria Ilioiu, căci ea vorba, prin ce, cu 4 luni, a la un tratament cosmetic. Se peeling-ul i-a afectat tenul, aceasta la nivelul fetei.

Invitată la Stars, focoasa roşcată a a aflat de acest tratament de la nişte prietene, ei i s-a ars pielea de grav.

“Am aflat de la niște prietene un peeling arde primul al pielii, controlat. Am niște groaznice, nu am mea. Dar eram pe masă nu ce fac. Eu momentul de față nu substanțele pe le-au combinate”, a explicat vedeta.

Acum, frumoasa ispită îşi doreşte judecată clinica ca de acolo nu şi femei. Nu despăgubiri, dreptate.

“Nu le nimic, se dreptate. Să nu nenorocească şi femei. În primul rând, m-a foarte reacţia de la momentul le-am ce s-a întâmplat. Mi-au au au mine. Am conversaţiile. Ei mi-au tenul va fi perfect. După o lună, am şi alţi dermatologi. M-au mi-au explicat ce s-a întâmplat, de fapt”, a si la emisiunea “Xtra Show”.

desfigurată de estetician. Drama pe o secret, de 4 luni: ”Se vie”" width="1000" height="600" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Vedeta-desfigurata-de-estetician.-Drama-pe-care-o-traieste-in-secret-de-4-luni-”Se-vedea-carne-vie”-8.jpg 1000w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Vedeta-desfigurata-de-estetician.-Drama-pe-care-o-traieste-in-secret-de-4-luni-”Se-vedea-carne-vie”-8-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 1000px) 100vw, 1000px"/>
Vedetă, de estetician. Drama pe o secret, de 4 luni: ”Se vie”

Maria Ilioiu, puternică

Au patru de la intervenţia i-a chipul, acum la a depresie. Maria Ilioiu a i-au poate dura şi un an tenul ei îşi va complet.

“Nu a arătat eu, eu de SF-ului. În lateral se vie. De ce restul feţei nu se vedea, acolo? Durerile ca durerile, a trebuit trăiesc patru de cu fața arsă. Am depresie, am mă machiez ca eu frumoasă. Eu un an pielea cu sau cu mă ajute.

Am pierdut foarte multe. M-am pat. M-am dus la oară viață m-am descărcat. bine, mi-a niște a paharului. am casă, cu jaluzelele trase”, a explicat fosta ispită.

About BoTposter

Check Also

Cea mai bună veste pentru clienții Mega Image. Sunt gratis până la 31 decembrie

Veste magnifică pentru clienții mega Image! Ce urmează să apară în magazine? Acestea sunt gratis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *