Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Vedeta de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite. Ce probleme de sănătate are

Vedeta de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite. Ce probleme de sănătate are

Una de la Puterea Dragoste are de foarte triste. Cum o compătimesc prin ce au să-și marea cadrul show-ului de iubire?

Clipe de la Puterea Dragostei

Una la Puterea a-și se foarte se ar cu coronavirus. pe le acum au descrise câteva de pe de socializare. Mai exact, Judele a detaliat pentru wowbiz.ro se foarte slăbită are mare. Fosta vedetă de la celebra emisiune a descris exact simptomele pe le are. ”Nu mă simt deloc bine. duc mă testez, mă țin pe picioare. Am febră. Nu mare, de mare mă simt slăbită. Îmi nasul parcă greu. totuși, nu am coronavirus, mi-e frică de o asemenea boală. Eu, oricum, m-am de am putut, am prieteni au virusul”, a aceasta.

Toți și-au griji starea de sănătate a femeii au ăncurajat-o părerea specialiștilor. „De curând, am aflat o prietenă de-ale are coronavirusului, de testez, suspectez o răceală. Mi-a rece într-una serile trecute, am la o petrecere mi-e teamă acolo aș fi răcesc”, a tânăra.

crede are coronavirus" width="800" height="804" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/larisa-judele-crede-ca-are-coronavirus-1.jpg 800w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/larisa-judele-crede-ca-are-coronavirus-1-150x150.jpg 150w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/larisa-judele-crede-ca-are-coronavirus-1-768x772.jpg 768w" sizes="(max-width: 800px) 100vw, 800px"/>
Larisa Judele are coronavirus

Ce spune Mocanu?

De-a timpului, Judele a concurentele a foarte plăcută de nu s-a remarcat scandalurile a foarte liniștită. Din păcate, acum singură, deși mulți au crezut are o față de Mocanu.

”Bogdan este, probabil, cel băiat de la Puterea Dragostei. Ce de el? Mi-a arată, se comportă, era de destul de sigur pe el. De l-am sărutat, la un dat”, a de la ”Puterea Dragostei”. Fanii doi s-au nu e nimic ei, show-ului nu s-au nu au legătura.

About BoTposter

Check Also

Câţi bani a câştigat CFR Cluj după victoria cu CSKA Sofia. A luat deja din Europa League cât bugetul FCSB pe tot anul

CFR Cluj este pentru al doilea an la rând singura echipă românească în grupele unei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *