Breaking News
Home / Tehnologie / Vedeta care a visat că are o tumoră pe creier. Ce a descoperit medicul la CT, de fapt

Vedeta care a visat că are o tumoră pe creier. Ce a descoperit medicul la CT, de fapt

O vedetă a un subconștient. Alarmată de cele văzute, aceasta s-a dus la analize. Ce a specialistul la CT? Viața lui s-a de de atunci.

A are o pe creier

Mark Ruffalo actorii a de o mare cumpănă. Acesta a într-o seară are o pe creier, s-a dus de la un de analize. Cu toții Hulf, dar extrem de precum: Foxcatcher, The Kids Are All Right, şi Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Are o carieră impresionantă se poate lăuda cu cele pe profesional – are o de 20 de copii.

Deși lui oricărui om, acum foarte muncă. obținut a 1989, nu puțin de 800 de audiții la a răspunsuri negative. În acest timp, a ca a se întreține. lucruile începeau se lege el. Din păcate, atunci lui cel se viață, momentul acela actorul primea o lovitură. În 2000 se căsătorea cu Sunrise Coignery, l-a lupte lui.

Mark Ruffalo tânăr
Mark Ruffalo tânăr

Ce au analizele?

„Ea a crezut neîncetat mine şi m-a neîntrerupt. Nu ştiu aş fi reuşit ea”, a actorul. La ce s-a însurat, a de cel al subconștientului – un se are o tumodă pe creier. Acesta s-a a fi o premoniție, urma analizelor i-au diagnosticul. Din fericire, era benignă.

Cu astea, era de intervenție a o extirpa. În perioadă, soția lui era cu primul copil, a nu o speria a amâne operația. a pe 2001, la câteva se afla pe de operație. au extragă tumora, auzul actorului a afectat, la trezirea întreaga față paralizată. „Nu voiam pe vizită”, spune Mark

cea premoniție" width="557" height="800"/>
Mark Ruffalo, premoniție

„Doar te obişnuieşti cu durerea… „

„Niciodată nu treci, de fapt, aşa ceva. Doar te obişnuieşti cu durerea… Dar e ai acest tragism şi să-l într-o te înainte. Să şi multe, ca nu fi zadar! M-am de vreme. Dar străfundul mele, auzeam mereu voce: Faci ce ţi-a menit asta. Aşa continui”
Mark Ruffalo

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *