Breaking News
Home / Stiri Noi / Vasile Bănescu, reacție după ce ÎPS Teodosie i-a răspuns unui ortodox că e păcat să meargă la o biserică catolică: ”Rugăciunea nu are…”

Vasile Bănescu, reacție după ce ÎPS Teodosie i-a răspuns unui ortodox că e păcat să meargă la o biserică catolică: ”Rugăciunea nu are…”

 

Purtătorul de al Române, Bănescu, susține la nu poate fi blocat de „vechile ziduri” diferențelor teologice.

„Rugăciunea nu are de natură. ei țărm Cerul, ar trebui privim cu aceeași recunoștință. Vechile diferențelor teologice nu ne bloca la prin rugăciunea ne înalță lor”, susține BOR.

Acesta spune rugăciunea spațiu acela al confesiuni nu identitatea credinței.

„A ne ruga contextual spațiu eclezial acela de simbolismul confesiuni nu ne identitatea credinței. Importantă buna situare religioasă pe ar trebui ne-o cunoaștem cu adevărat, situare ne conferă discernământ, civilitate cu alteritatea religioasă. Abia absența situări credință, la mântuitoare cu celălalt, un păcat. Verticala a e singura ne poate zgomotoasa sufocanta orizontalitate a diferendelor noi. ei ne onorează ne-am afla”, a Bănescu.

„Suntem surprinşi de o de declaraţie”, a Tarciziu Şerban, purtătorul de al Romano-Catolice Bucureşti. Acesta a „poate” ar fi de o a Patriarhiei.

„În pe le cu Biserica un totuşi de calm, de liniştit, şi poate aşteptăm o reacţie Patriarhei, poate o dezicere, vis-à-vis de declaraţie a IPS Teodosie”, a declarat Tarciziu Şerban.

Reacțiile ce ÎPS Teodosie a spus, cadrul emisiuni de Tomisului, „mare păcat” te la o catolică. Acesta a de un păcat la o catolică, contextul zonă nu o ortodoxă. „E mare păcat mergi la o catolică. Duceţi-vă la o greacă ortodoxă”, a lui Teodosie.

About BoTposter

Check Also

Firea: “Președintele și Orban instigă la dezordine constituțională și nerespectarea legii”

Gabriela Firea consideră că, preşedintele alături de Guvernul Orban vor să provoace un scandal politic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *