Breaking News
Home / Stiri IT / Vânzările Huawei de smartphone-uri ar putea scădea la 50 de milioane de unități în 2021

Vânzările Huawei de smartphone-uri ar putea scădea la 50 de milioane de unități în 2021


Compania a 2020 întreacă tuturor, reușind de smartphone-uri pe primul loc, de bine de un an limitate punct de de restricțiile SUA. Totuși, apropiat, compania va fi de restricții, ar afecteze afacerile de pe piața de telefoane. Informațiile producătorul componente într-un ritm alert, ce de la a colaborarea.

Restricțiile ar afecta producția de smartphone-uri Huawei

Nikkei spune a de componente de data de 14 septembrie. După dată, producția electronice, nu compania onoreze pe compania le-a dinainte. Este vorba aici special de cipuri, făcute fabrici care de SUA.

Noul ar strânge destule a acoperi sfârșitul 2020 2021. Astfel, nu pe de produsele de an. ce aceste fi epuizate, compania ar la 75% de producție, a dispozitive, de fabricație.

Estimarea va reuși 2020 „doar” 195 de de smartphone-uri, 2019, a 200 de de unități. Totuși, situația nu se rezolvă, 2021 compania ar top 3 producători de smartphone-uri, cu 50 de de unități an.

Există va de are nevoie. MediaTek, producătorul taiwanez de deja de câteva cu Huawei de telefoane, a o guvernul colabora cu Huawei. momentan SUA.

surse: Slashgear, Android Central

About BoTposter

Check Also

Varianta 2020 a dramei „Black Beauty” a fost lansată, pe Disney+

Noul film „Black Beauty”, o producție originală Disney+, în regia lui Ashley Avis, cu Kate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *