Breaking News

Vânătoare de comori, tabără de pictură şi…

Un de educaţie muzeală dedicat cu cuprinse 9 şi 14 va fi demarat de pe 10 august, comunicat remis News.ro.


Summer Camp reprezintă o de ateliere creative, la participanţii invitaţi patrimoniul Cotroceni, îşi îmbunătăţească abilităţile de şi cunoştinţele artă şi istorie.

se desfăşoară sub forma module afla tainele Cotroceni, viaţa personalităţilor au locuit aici, importanţa şi promovării cultural.

Atelierele teme: „Păşim povestea de la palat”, „Vânătoarea de la palat”, „Introducere pictură acuarelă”, „Tabăra de pictură de la palat”, „Expoziţia de pictură de la palat”, „Introducere storytelling”, „Magia de a spune poveşti”, „Construiesc povestea palatului”, „Arta documentării”, „Rolul primul mondial” şi „Jurnalist de război”.

Participanţii cunoaşte viaţa publică şi privată a regelui Ferdinand şi a reginei Maria, vizita spaţiile şi de au de a-i ajuta asimileze bine informaţiile dobândite. De asemenea, prin exerciţii şi personalităţii reginei – artist, ambasador, răniţilor – şi crea o lucrare de artă, o poveste sau un articol.

Participanţii se prin formularului online.

Atelierele se desfăşoară intervalul orar 11.00 – 12.30, limita locurilor disponibile. Participanţii se la sau ateliere. Taxa de de 20 lei/elev un atelier; 50 lei/elev ateliere şi 75 lei/ elev cinci ateliere.

Toţi participanţii, precum şi MNC implicat, măsurile de a răspândirii cu SARS-CoV-2.

viewscnt

Articolul de informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un republicarea noastre, va ne trimiteţi un pe adresa abonamente@news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *