Breaking News
Home / Stiri Online / „Vaccinul anti-COVID nu ar putea să apară în viteză pe piață”

„Vaccinul anti-COVID nu ar putea să apară în viteză pe piață”


Emilian Imbri: „Faptul nu ne evoluția pandemică, cauză știam se va întâmpla, nu la acesta. Știam o crească numărul de infectări. (…) ne vom opri, nu imediat. Toată medicală obosită, nu medicii. Se lucrează nu salturi, ci constant. (…) Nu cu vei la 10.000-15.000 de cazuri pe zi fugi oriunde poți. (…) N-am crezut vom asta. (…) au crescut au crescut numărul de testări. Unii au cu știe au. (…) nu poate fi imediat, circulă infectați.”

Medicul a situația la pe conduce.

Emilian Imbri: „Constantăm au la cu simptomatologie severă. Nu am paturi la la Babeș. (…) Nu paturi bolnavii cu simptomatologia pe ar trebui o internăm. (…) Unii nu să-i acuzi. (…) Peste 5.000 de au de la Babeș. (…) Sunt paturi nu bolnavii COVID. Și Spitalul Babeș încercăm construim paturi depntru Terapie Intensivă COVID. (…) Avem 9 paturi la ATI, 15 la ATI. (…) Important e ne a ne îmbolnăvi. (…) Doar o nu respectă impuse de autorități. Nu de oamenii. (…) Ei nu la terase.”

Epidemiologul consideră un anti-SARS-COV-2 nu poate pe piață ar următor.

Emilian Imbri: „Eu am pe piață testat. (…) Și nu o băutură energizantă. anti-COVID nu ar apară pe piață. (…) va la de 2021. (…) Toți la Babeș cu n cause acum la nu support COVID, nu de boli infecțioase. (…) Nu au de triaj, unde se testează la specialist. Procesul e îngreunat, ar focar.”

About BoTposter

Check Also

„Mă testez zilnic pentru Covid-19. Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc”

„Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc (de COVID – n.r.). (…) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *