Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Unica șansă a județului Teleorman este o administrație liberală. PSD a umilit oamenii și i-a ținut în sărăcie

Unica șansă a județului Teleorman este o administrație liberală. PSD a umilit oamenii și i-a ținut în sărăcie


”Vom de de roșie a 30 de ani. Am umilință, mulți ani. Noi, teleormănenii, am apă, canal, gaz, școli, spitale. Am mult, ajunge, a destul! Am etichetați ca un de mâna a doua, sărac, de oameni. 

Acesta nostru, al tuturor, pământul pe trăim, casa noastră. Rămânem aici aici muncim, ne plătim taxele, aici glia noastră. 

Cetățenii județului curați, cinstiți, muncitori, cu frică de Dumnezeu, iubitori. Împreună suntem teleormăneană vom țări, Europe, lumi adevărata valoarea a oamenilor. o administrație. Împreună vom reclădi Teleorman, vom curățenie, vom zidi școli, vom spitale, vom gaze, apă canalizare, astfalt, de agrement, de de muncă”, a candidatul liberal. 

Pîrvulescu și-a teleormănenii doresc schimbarea i-a voteze omul, nu politicianul. Liberalul a subliniat  a are performanți, au contribuit la comunității.

”Trebuie cântărim măsurăm, cu cu a schimba, primul omul, nu politicianul. Am teleormănenii doresc schimbare. Veți – dezastrul a viitor. Cred cu vom merge viitor. Unica a județului o administrație liberală, a dovadă de perfomanță dezvoltare. Pe 27 septembrie, cu ștampila mână, le arătați ați ani, câtă umilință a fost. 

Trenul gară. Trenul dezvoltării județului ne ne el, singura unica șansă. Avem guvernul de noastră. 

Nu risipiți votul, gândiți-vă bine! se PNL. Nu vom alături de PSD, ne-am săturat!”, a Teleorman. 

About BoTposter

Check Also

Orban minte, nu beneficiez de pensie specială. Și la finalul primului mandat am demisionat

“Am o rugămite către Ludovic Orban, cel puțin în spațiul public să nu mai iasă cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *