Breaking News
Home / Tehnologie / Unde vin fenomene meteo extreme. Cod roșu și precipitații de 300 litri/mp în următoarele zile

Unde vin fenomene meteo extreme. Cod roșu și precipitații de 300 litri/mp în următoarele zile

Joi după-amiază, țară va fi de fenomene meteo extreme, primele de cu vânturi de 150km/h cantități enorme de precipitații, fi centrul țării.

Cod roșu de precipitații. furtunile zilezile

Miercuri, Hardalias, ministrul adjunct grec Protecția Civilă a convocat o extraordinară cu responsabilii de de de Național Meteorologic, relatează presa de la Atena, Antena3.ro.

Așadar, de după-amiază se vânturi cu de 150 km/h cantități de de 300 de pe insulele Ionice Peloponez.

Furtunile se de vineri

Furtunile se Sterea (inclusiv Attica) Evia. Spre seară, vremea extremă va afecta Cicladele Peloponez furtunile fi de o intensitate deosebită.

Majoritatea zonelor dezlănțuirea naturii, acestea numărându-se estice Peloponez Sterea și, posibil, Creta.  În a doua a zilei, va scădea.

Autoritățile au o avertizare localnici. Aceștia se adăpostească torenților a de apă, perioada se manifestă furtunile puternice, câteva ore.

Șapte morți urma luna 2019

În urma luna 2019, șapte au murit, doi români. Ca a meteo extreme au afectat nordul Greciei, o un băiat de 8 și-au pierdut ce restaurant s-a prăbușit.

În plus, copilul a pe de rafalele de izbit de fereastra tavernei. Mai de 100 de au răniți, au curent apă.

căzut o mașină" width="1200" height="768" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Unde-vin-fenomene-meteo-extreme.-Cod-roșu-și-precipitații-de-300-litrimp-în-următoarele-zile1.jpg 1200w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Unde-vin-fenomene-meteo-extreme.-Cod-roșu-și-precipitații-de-300-litrimp-în-următoarele-zile1-1024x655.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Unde-vin-fenomene-meteo-extreme.-Cod-roșu-și-precipitații-de-300-litrimp-în-următoarele-zile1-768x492.jpg 768w" sizes="(max-width: 1200px) 100vw, 1200px"/>
Unde fi următoare

Cei au martori la nenorocire povesteau a de l-a pe băiatul vârstă de 8 ani, izbindu-l de ferestrele tavernei ce fugă a se salva.

„Am direcțiile….Am de sub pe cine am putut. Din păcate, nu am la femeie”, povesteau le-au alături doi clipe, Digi24.

 

 

About BoTposter

Check Also

Varza murată l-a salvat. Ce a descoperit un internaut, regretă că nu a știut până acum

O rețetă mai puțin știută care are la bază varză a salvat multe domnișoare la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *