Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Unde locuiește și cum arată apartamentul de lux al Adelinei Pestrițu. Imaginile sunt fascinante

Unde locuiește și cum arată apartamentul de lux al Adelinei Pestrițu. Imaginile sunt fascinante

Când vorba de nu la ce te aștepți. A campanii a furori. s-ar zvoni însărcinată. Ba de-atât, ăsta ar fi motivul s-ar fi mutat nouă.

Unde locuiește de al Pestrițu

Controversele jurulcelebrei Adelina Pestrițu nu se opresc. După ce, la lunii septembrie, într-un viral, ar COVID-19, acum o controversă a public. a de a discutată aprig, ce clipul de a un așa-zis mesaj social, a fi dur.

și de al Pestrițu. fascinante" width="768" height="1024"/>
ADelina s-a mutat într-o inteligentă

Dar se pe Adelina Pestrițu nu a afecat-o foarte acest lucru. După ce s-a ar fi pierdut de de euro, s-ar fi mutat nouă. Și nu vorbim de un apartament pe undeva prin București, ci într-o inteligentă, așa declara ea.

„Avem un sistem. Ne mutăm într-o inteligentă. De acum o cu cu soțul”, a ea la acel moment.

Imagini de Pestrițu

După ce s-a de COVID-19 (?!), a se casă, alături de a pe de câteva ipostaze ei inteligentă. După povestea Adelina Pestrițu, casa a amenajată cu domeniu. Pozele de au fanilor săi, au felicitat-o achiziție.

”Este o personal mi-a de nevoie. Plănuiam de vreme acest pas, nu am ne organizăm acum. Atât de am locuința n-am o pe site-urile de vânzare, ne-a bătut la ușă. În persoană. Și a al naibii de decis. Astfel, am obligați’ s-o loc, se spune, ne căutăm o nouă locuință. De data aceasta o pe pământ visam. O o mare formulă actuală, poate…”, a Adelina.

Unele poze au dormitor, bucătărie, dressing. a filmat dressing-ul cu haine, pantofi, accesorii. Fanii au pe categorii, pe umerașe ordine pe dressing-ului încăpător.

About BoTposter

Check Also

Cele 4 familii care ar conduce toată lumea. Câți bani au și cu ce se ocupă, de fapt

”Ei trăiesc, noi dormim”, spune celebrul citat dintr-un film celebru. De secole încoace, se crede …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *