Starea Vremii Online

Breaking News

Un Reputat Virusolog German A Primit Un Pachet Cu Un Eşantion Pozitiv De Coronavirus, Cu Mesajul “Bea Asta – Vei Fi Imunizat” | Ştiri, Știri Externe | Libertatea

De
Cristian Otopeanu,

Chipul lui, devenit familiar în toată Germania, a apărut pe un afiş în centrul Munchenului în compania lui Josef Mengele, medicul nazist de la Auschwitz, supranumit „Îngerul morţii” pentru experimentele sale asupra deţinuţilor. „Aveţi încredere în mine, sunt medic!” scrie pe afiş, conform Agerpres.

Drosten a devenit ţinta revoltei faţă de restricţiile legate de pandemie şi primeşte ameninţări cu moartea. Asta după ce a declarat că, din cauza relaxărilor restricțiilor în Germania, rata infectărilor cu coronavirus va creşte.

După acele declaraţii, la sfârşitul lunii aprilie, Christian Drosten dezvăluia că a devenit ţinta unor ameninţări cu moartea.

Acum, el a anunţat că a primit un pachet cu un eşantion pozitiv de COVID-19, însoţit de mesajul „Bea asta – vei fi imunizat aşa!”.

Christian Drosten, 48 de ani, este unul dintre doctorii care au depistat virusul SARS în 2003 şi conduce Institutul de Virusologie de la Spitalul Charite din Berlin.

Citeşte şi:

Bombardierele americane au desfăşurat în premieră antrenamente în spaţiul aerian al României

Gafă de proporţii la Turda, de Ziua Eroilor. Autorităţile au oferit onoruri militare soldaților ruși, nu celor români

Ungaria interzice obiectele din plastic de unică folosinţă din 1 iulie 2021

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'

GSP.RO

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: ‘Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e…’


Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși

HOROSCOP

Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *