Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Un jandarm a tras un foc de avertisment la o secție de votare din județul Brașov! Câte incidente electorale au avut loc până la ora 18.00

Un jandarm a tras un foc de avertisment la o secție de votare din județul Brașov! Câte incidente electorale au avut loc până la ora 18.00


 

BRAȘOV

„Un păzea o de a a de un bărbat, bolnav psihic, a lui un câine. a un de avertisment, vertical, cu armamentul dotare, a rezulta victime”, a anunțat, duminică, purtătorul de al MAI, Dajbog. 

„Ulterior, agresorul a imobilizat încătușat, a fi cu o ambulanță la o unitate medicală de specialitate”, a Dajbog.

Un incident a legat de electorală a descris de purtătorul de al MAI.

„Poliţiştii cadrul Poliţiei Staţiunii Predeal, jud. Braşov, au sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu la că, la o secţie de staţiune, o ar fi o de bărbat, determinării acestuia voteze un candidat. S-a sub de corupere a alegătorilor”, a relatat Dajbog.

Purtătorul de a relatat incidente electorale țara de la votării, la 7.00, la 18.00, cazul au fraudă electorală sau agresiuni fizice.

ARGEȘ

„În judeţul Argeş, la de vot s-au doi cetăţeni au votat acest drept. au fraudă la vot”, MAI.

BOTOȘANI 

„În zilei de astăzi, judeţul Botoşani, poliţiştii Secţiei de Poliţie nr.1 au sesizaţi de preşedintele de localitatea Tudora, cu la de 79 de i s-ar fi de un membru al secţiei de un de vot, ca de identitate, respectiv exercitându-şi votul. În urma efectuate s-a îşi exercitase la vot şi la o secţie de votare, de pe aceleiaşi localităţi. Poliţiştii s-au oficiu sub comiterii de frauda la vot. Faţă de membrul al secţiei de s-a sancţionării cu de 2.200 de lei”, MAI.

CONSTANȚA

„Poliţiştii constănţeni cercetări, urma sesizări, cu la o ar fi buletine de vot, un de sub la infracţiunea de fraudă la vot”, a Dajbog.

GALAȚI

„În Tecuci Galaţi, poliţiştii au pe a doi un cetăţean a aceştia ar fi alegători. Unul are şi ameninţare ce l-ar fi ameninţat pe denunţător”, a declarat Dajbog. 

GORJ

„Poliţiştii au sesizaţi de un candidat a şi cu de fiul candidat. În cauză s-a  dosar penal”, MAI.

HUNEDOARA

„În judeţul Hunedoara, Poliţia Municipiului a de preşedintele de cu la doi ar fi buletine de vot ştampila cu menţiunea „votat”. Echipa s-a deplasat la faţa şi a demarat cercetările, cauză sub comiterii infracţiunilor de la fraudă la vot şi falsificarea şi evidenţelor electorale”, a relatat purtătorul de al MAI.

IAȘI

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean a de Electoral de Circumscripţie Comunală Fântânele o s-a la vot unde a pe ei exista o urna specială, aceasta negând ca ar fi o de solicitare. În cauză, poliţiştii cercetări”, a Dajbog.

MEHEDINȚI
 
„În judeţul Mehedinţi, Poliţia a de preşedintele de cu la o şi-a de vot ce se afla in secţiei de votare. A sancţionată contravenţional cu valoare de 600 lei.

PRAHOVA

„În Prahova, o s-a recomandat a fi jurnalistă a informat purtătorul de al Târgşoru Vechi o de cetăţeni au gen RO ALERT prin au la secţiile de zonă au cazuri de COVID. În urma s-a mesajul a trimis de de pe un privat”, a explicat purtătorul de al MAI. 

TELEORMAN 

„Poliţiştii cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Nanov, judeţul Teleorman, au sesizaţi cu la incident proximitatea secţiei de comuna Călineşti. După ce a ieşit de votare, pe fondul discuţii contradictorii, un a fizic. În cauză a sub de „lovire sau violenţe””, MAI.

De la de la 18.00, la nivelul țări, au 703 de la fapte au cu electoral, a MAI. 255 acestea nu s-au confirmat, 242 de verificare.

About BoTposter

Check Also

Cutremur în Alaska – A doua zi la rând cu seisme puternice

În ziua de 21 Octombrie 2020, la ora 00:39:01 (ora locală a României), s-a produs în ALASKA PENINSULA un cutremur …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *