Breaking News
Home / Tehnologie / Un ieșean și-a închiriat apartamentul unor videochatiste. Ce au putut să facă femeile pe pereții camerelor

Un ieșean și-a închiriat apartamentul unor videochatiste. Ce au putut să facă femeile pe pereții camerelor

Judecătorii Iași au o firmă de videochat despăgubiri. lucru, ce cele cinci de videochat au ”distrus” imobilul pe l-au închiriat. Ce au pe pereții apartamentului.

Ce au pe pereții apartament

Întregul scandal a de la respectivele au un închiriat, a-l anunța pe proprietar. După ce și-a decorați cu picturi pe geamuri, reclamantul a cerut despăgubiri.

”În momentul am spațiu, am societatea pârâtă a structurii aspectului imobilului, respectiv au de rigips de la parter de la etaj, au văruit pereții stridente au de picturi stridente/vulgare pe pereți, au prin lipirea de neagră, ce nu poate fi înlăturată, au distrus mobilierul odată cu imobilul”, au subliniat SC Weboffice SRL instanță, BZI.ro.

Potrivit reclamanților, a de a starea inițială. Printre pereților de rigips, termopan, tapetului a desenelor de pe pereți, precum schimbarea parchetului.

făcut pe pereții camerelor" width="1000" height="563" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Un-ieșean-și-a-închiriat-apartamentul-unor-videochatiste.-Ce-au-putut-să-facă-femeile-pe-pereții-camerelor.jpg 1000w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Un-ieșean-și-a-închiriat-apartamentul-unor-videochatiste.-Ce-au-putut-să-facă-femeile-pe-pereții-camerelor-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Un-ieșean-și-a-închiriat-apartamentul-unor-videochatiste.-Ce-au-putut-să-facă-femeile-pe-pereții-camerelor-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1000px) 100vw, 1000px"/>
Ce au pe pereții camerelor

Cheltuieli de 36.000 de lei

Pe 21 2019 a cele firme. Printr-o la Iași, SC Weboffice SRL a cerut oblige firma de videochat o de 36.000 de lei.

Potrivit reclamantului, contractuale s-au normal, 2016 ianuarie 2018, emițând facturile datorate, firma de videochat îndeplinindu-și obligațiile contractuale.

”Începând cu ianuarie 2018, societatea pârâtă a la plată. Chiar pe 1 aprilie 2018 a expirat perioada de 2 ani, că, acel moment, societatea pârâtă achitase obligațiile, am prelungim contractul 12 luni.

Totodată, am legătura cu administratorul societății, ne-a firma o perioadă dificilă, va de plățile restante. Însă, nefericire, noiembrie 2018, aceasta a de plată la utilități. Ulterior, luna decembrie, a imobilul, a notifica locatorul. În încercărilor de a societatea pârâtă, aceasta nu a răspuns”, au reclamanții, sursei citate.

About BoTposter

Check Also

Alimentele sănătoase pe care e bine să le evităm. De ce devin dăunătoare, de fapt

Ce e considerat ca fiind sănătos de către specialiști trebuie consumat, ar fi fost o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *