Breaking News

Un fost fotbalist român s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul 7

O nouă a amiaza zilei de 15 arădeană. Un de 37 de ani, fotbalist, s-a aruncat de la al al bloc.

Un fostbalist de 37 de s-a aruncat de la 7 al Arad

Tânărul se numește Mușat, adolescență a practicat la juniorii Arad, pe Boul Roșu, ce a Facultatea de Inginerie de la ”Aurel Vlaicu”. Unele l-au nu ar fi la de suicid, într-un să-și capăt cu câțiva ani.

Trupul lui a 16:00, fața roșii de la ARED, de stadionul ”Francisc Neuman” Arad. le-au declarat cel probabil s-a aruncat de la șapte al blocului. Bărbatul l-ar fi se sinucidă.

Foto: specialarad.ro

De asemenea, presei locale, la ar fi sindromul ”inimă frântă”. El a de câțiva ca o a (OMS), fiindcă s-a nefericirea de o reală, poate afecta nu starea psihică, ci cazuri cancer.

Sondaj: Sinucideri COVID-19

Un studiu, de Controlul Prevenirea Bolilor (CDC) un sfert adulții cu cuprinse 18 24 de au sinuciderea în 30 de zile. Dintre cele 5.412 de au la acest sondaj, au cele de anxietate, depresie, dependență de idei de sinucidere. pandemiei sănătății mintale a populației odată cu vârsta. Aproape o populația Statelor a declarat a simptome de sau aprilie 2020.

Un a Franța, online, cu 3.700 de de universităţile Nîmes şi Aix-Marsilia. În total, 15,1% au au un de patologică şi 26,5% un de patologică. normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *