Starea Vremii Online

Breaking News

Un Bărbat Din Argeș, Eliberat Din Arest După Ce și-a Violat Fiica De șase Ani

De
Mihai Toma,

În luna noiembrie a anului trecut, Antonio S. a profitat de absenţa soţiei de acasă şi-a abuzat propria fiică, o copilă de 6 ani.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în perioada septembrie-octombrie, bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa minoră, împotriva voinței ei.

Comunicat IPJ Argeș, din 2019:

Bărbatul locuia în Pitești, îu soția și cu cei trei copii ai lor, de 4, 6 și 9 ani.

Două luni de groază pentru copilă

Timp de aproape o lună, între septembrie și octombrie 2019, femeia a fost forțată să meargă în județul Prahova ca să-și rezolve câteba probleme, luându-l cu ea și pe mezinul familiei. Alături de tată au rămas ceilalți doi copii, fata de 6 ani și băiatul de 9 ani.

Anchetatorii au stabilit că după ce a rămas singur cu cei doi copii, tatăl a început să-și abuzeze fata. În acest interval ar fi întreținut cu ea mai multe raporturi sexuale orale.

După ce mama a ajuns acasă, fetița i-a povestit cele întâmplate, iar femeia, șocată, a sesizat poliția.

Înițial a negat, apoi a recunoscut faptele

Bărbatul a fost dus la audieri unde, inițial, a negat totul. Apoi și-a recunoscut faptele și a fost arestat preventiv, măsură menţinută timp de aproximativ 7 luni, de Judecătoria Piteşti.

Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19

Recomandări

Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19

 

În timpul urmăririi penale, individul şi-a recunoscut vinovăţia şi a făcut un acord de recunoaştere, acord admis de către Judecătoria Piteşti, după ce a fost trimis în judecată sub acuzaţia de viol.

Judecătoria Piteşti a dat sentinţa în dosarul de viol al lui Antonio Laurenţiu S. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă cu suspendare, motiv pentru care judecătorii au dispus punerea în libertate de îndată a individului.

Termen de încercare patru ani

”… condamnă pe inculpatul S L, în prezent încarcerat la Penitenciarul Mioveni, la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 11 luni. (…) suspendă executarea pedepsei sub supraveghere, fixează termen de încercare de 4 ani. (…) pe durata termenului de supraveghere, condamnatul trebuie să respecte următoarele obligaţii :

  • a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta,
  • b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa,
  • c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile,
  • d) să comunice schimbarea locului de muncă,
  • e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați

Recomandări

Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați

 

(…) supravegherea se va efectua de către Serviciul de Probaţiune Argeş (…) încetează de drept măsura arestului preventiv şi dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului dacă nu mai este reţinut , arestat sau deţinut în altă cauză.

(…) ia faţă de inculpatul Stoica Antonio Laurenţiu măsura preventivă a controlului judiciar”, se precizează în sentinţa dată de instanţă pe data de 27 mai 2020.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti au făcut apel.

Soția a divorțat

Până când va fi dată o sentinţă definitivă, bărbatul va fi liber.

Între timp soţia a divorţat de bărbat, altfel, acesta ar fi putut să se întoracă în căminul conjugal alături de fetiţa abuzată.

Citeşte şi:

Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19

Cum a izbucnit focarul de COVID-19 la Ambulanţa Olt. Concluziile controlului efectuat de DSP şi ISU

Fostul ofițer MAI, care a infectat zeci de persoane la Spitalul Gerota, se consideră nevinovat. El susține că s-a infectat în România, nu în Israel

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'

GSP.RO

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: ‘Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e…’


Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile

HOROSCOP

Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *