Breaking News

Un bărbat care şi-a omorât vecinul cu coasa, arestat la domiciliu. Judecătorii au respins cererea procurorilor de încarcerare

Reţinut 24 de ore, de 71 de a reuşit să-i convingă pe să-l libertate. Mai exact, acestuia i s-a la domiciliu, la anchetei. 

Asta deşi au cerut sa preventivă 30 de zile, atacului produs cu violenţă. Poliţiştii au reuşit probele acest caz, declaraţii martorilor, crimei, precum şi recunoaşterea faptei de inculpat. Doar judecătorii au de 71 de ani, suspect de crimă, nu ar reprezenta un pericol public.

Respinge propunerea de pe Braila de arestare preventiva a inculpatului Borcan . Dispune luarea masurii la domiciliu fata de inculpat, pe o de 30 zile, de la data de 14.09.2020 la data de 13.10.2020, inclusiv. Impune inculpatului obligatia de a nu parasi imobilul comuna Miresii, sat Tepes Voda, fara permisiunea organului a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza. Pe la domiciliu, inculpatul are urmatoarele obligatii: sa se in fata organului de urmarire penala, a judecatorului de si libertati, a instantei, de cate chemat; sa nu comunice cu de ai victimei. Atrage atentia inculpatului ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a masurii sau a obligatiilor ii revin, masura la domiciliu poate fi inlocuita cu masura arestarii preventive. Cu drept de contestatie in termen de 48 de de la pronuntare Borcan si de pe langa Braila”, solutia pronuntata de instanta de judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *