Breaking News
Home / Stiri Online / UE cere reformarea Organizației Mondiale a Sănătății. Se cere mai multă transparență și independență

UE cere reformarea Organizației Mondiale a Sănătății. Se cere mai multă transparență și independență


”Organizația Mondială a transparentă, eficace şi puternică”, a declarat, la reuniunii, ministrul al Sănătății, Jens Spahn, a căruia țară asigură semestrială a UE. ”Vrem de acum şi nu aşteptăm sfârşitul pandemiei”, a oficialul german. 

Declarația comună a miniștrilor UE va fi aprobată luna viitoare. În documentului, citat de Agerpres, UE OMS, agenţia răspândirii coronavirus, era a-i faţă.

”Chiar de un amplu, recenta a arătat aşteptările comunităţii internaţionale de (…) depăşeau general ce asigura capacităţile actuale OMS”, se precizează document, statele ”iau notă de provocările (…) cu Organizația se actualul geopolitic.”

Cei 27 de fac un apel la ”întărirea a independenţei, muncii normative, capacităţii tehnice, responsabilizării, eficacităţii şi transparenţei OMS”.

UE ca la faţa cu de propagare de virusuri, strânsă cu statele respective. D

”Vrem ca ţările G7 o poziţie comună’asupra acestor reforme şi a le iniţia. (…) vorbi, de asemenea cu China”, a Spahn. De la pandemiei, a de refuză pe său.

Statele UE au discuție, de asemenea, la Organizația Mondială a Sănătății. 

Citește și: ”SUA se retrag Organizația Mondială a Sănătății”

 

About BoTposter

Check Also

VIDEO/ Scene INCREDIBILE filmate la Tulcea: Minor, surprins în timp ce fura dintr-o mașină

Totul s-a petrecut în plină zi. Adolescentul a sustras mai multe obiecte din autoturismul lăsat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *