Breaking News

Ucraina prelungește măsurile anti-COVID cu încă o lună! Zelenski promite ucrainenilor că e ultima oară


 

Ucrainenii s-au de măsurile de izolare răspândirii coronavirusului, a apreciat preşedintele Volodimir Zelenski, a cerut acest guvernului cu extinderea de luna a acum o lună, agenţia Reuters.

„Toată s-a de carantină”, a faţa responsabililor guvernamentali, Agerpres.

În cu o lună, pe 12 iunie, soția președintelui a cu SARS-CoV-2. a un tratament a izolată de familiei. Președintele au testați, rezultatul testelor a negativ. Cu înainte, s-a gândit se cu coronavirus a le arăta „nu ciuma”: „Vreau prin acest proces. Vreau cu coronavirus”, a declarat Zelenskiy într-un interviu publicației Ukrainian Pravda.

Ucraina a luna de a răspândirii coronavirus, pe le-a parţial luna a economiei. De atunci, „carantina adaptivă”, procedură prin fi menţinute sau restricţii antiepidemice, prelungită lunar.

Această măsură, la 31 şi a cărei a solicitată de guvern o lună, special purtarea a măştii şi şi publice.

„Avem de un vom (această măsură), siguranţă, afacerile funcţiona, economia nu intre într-o pauză. Aşadar, o o lună, nu mult”, a şeful ucrainean.

Prin urmare, nu se va răzgândi, restricţiile ar urma la lunii august.

Ucraina, numără 40 de de locuitori, a 56.455 de cazuri de COVID-19, 1.445 de decese. cazuri de a crescut săptămâni, pe fondul nerespectării preventive de populaţie. a 848 cazuri şi 18 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *