Breaking News
Home / Tehnologie / Tratamenul împotriva coronavirus administrat lui Donald Trump, sub reflector: anticorpii monoclonali

Tratamenul împotriva coronavirus administrat lui Donald Trump, sub reflector: anticorpii monoclonali


Un tratament cu coronavirus la mare căutare, cel cu administrat lui minuni.

Regeneron Pharmaceuticals într-o campanie de a tratamentul cu anticorpi monoclonali. Ca referință, nu a masă de FDA, autoritatea certificarea medicamentelor. La momentul a administrat lui Trump, cu aproximativ o lună, au semnificative.

Dincolo de detaliile de fond, se a o nouă de teste, îmbucurătoare. Într-un cu aproximativ 800 de infectați cu ușoare sau de Covid-19, de tratament a a fi cu sintetici, Reuters.

Regeneron spune au tratamentul, REGN-COV2, au cu 57% puține vizite de Covid față de au Placebo într-o perioadă de 29 de zile. Scăderea a mare, la 72%, cazul pacienților de 50 de cu comorbidități, obezitate, boli cardiovasculare, metabolice, de plămâni, sau rinichi.

Momentan, nu foarte de cazul bolnavilor cu grave. Până acum, s-au investigați teste indivizilor cu medii sau ușoare.

Chiar cu o lună, compania a un de preliminare desprinse dintr-un clinic, concluziile au cu cele de acum. de a reducă nivelul a simptomele la cu Covid-19 nespitalizați.

În săptămâni, a pe certificarea detaliat sus, improbabil se curând. Compania biotehnologică a asigurat că, odată ce va cerută, al guvernului american, pacienţii fi gratuite. la de 50.000 de pacienţi, ca „în câteva luni” 300.000 de pacienţi.

About BoTposter

Check Also

Când trebuie să bei cafeaua, de fapt. Toți românii făceau o mare greșeală până acum

Specialiștii în domeniul nutriționismului au ajuns la concluzia când trebuie, de fapt, băută cafeaua. Astfel, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *