Breaking News
Home / Stiri Online / Tramvaiul 41, DEVIAT pentru lucrări la stația de metrou Drumul Taberei! Peste câte zile se va circula normal

Tramvaiul 41, DEVIAT pentru lucrări la stația de metrou Drumul Taberei! Peste câte zile se va circula normal


 

Metrorex a anunțat, luni, că, perioada 21 – 25.10.2020, 41 va fi deviată la pasajul pietonal de la staţia de Parc Drumul Taberei.

În acest sens, de Bucureşti va înfiinţa o de ce va fluxul de de pe de 41.

„Devierea locală a 41 şi de a reţelelor de utilităţi (canal 3000, arteră apă, termoficare, reţea de medie şi reţea de telecomunicaţii) sub de tramvai, amplasamentului viitorului pasaj intermodal ce va legătura staţia de Parc Drumul şi piaţă, cu şi la refugiile de 41”, a transmis, luni, Metrorex.

Etapele de au la nivelul Municipiului Bucureşti, şi la nivelul Societăţii de Bucureşti.

Reamintim cu o săptămână, s-a de 41 va fi suspendată perioada 14-18 octombrie la M5 de metrou, cu de 641, va funcționa terminalele „Piața Presei” „Ghencea”.

Devierea de 41 are la o de la de M5 Drumul (Eroilor – Râul Doamei). Pe 15 septembrie, noua magistrală M5 a folosinţă cu prezența președintelui Iohannis, a premierului a ministrului Transporturilor, Bode. 

Magistrala 5 de are 10 staţii: Secţiunea Râul Doamnei – (PS Opera), compusă 10 staţii de şi un depou: Râul Doamnei, Brâncuşi, Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Vladimirescu, Favorit, Orizont, Militară, 2.

About BoTposter

Check Also

Testul care îţi arată cât de sănătos eşti. Durează doar 30 de secunde

Indicele de masă corporală nu mai este singura modalitate de a verifica sănătatea cuiva. Ultimele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *