Breaking News
Home / Tehnologie / Traian Berbeceanu, angajat de PNL. Ce funcție babană îi pregătește Ludovic Orban (surse)

Traian Berbeceanu, angajat de PNL. Ce funcție babană îi pregătește Ludovic Orban (surse)

În lumina reacții de consistență Prefect al Capitalei, va fi demis. În său, declară sursele, va un celebru. Este vorba de Berbeceanu.

Traian Berbeceanu, de PNL

G4Media.ro. citând Executiv, anunță a demită pe Capitalei, Cojanu. va fi la șședință de guvern de joi.

Traian ocupă acest funcția de Șef de Cabinet al de Vela. Tot pe s-a aflat a ca funcționar la grupul deputaţilor PNL. a acestuia lui Cojanu. Într-o declarație publicații, News.ro, stipula la nivelul Insituției Prefecturii.

Ce pregătește (surse)

Toate aceste mutări de acțiuni ca a de reacții a Prefect situația a incidențelor de Capitală. Dar ca a deciziilor zile. Presa, nu numai, a criticat Cheorghe a gestionat situația cu de coronavirus. Multele contradictorii, deciziile stângace l-au pe se la demiterea acestuia.

Traian Berbeceanu, ce a 2016 într-un de corupție, a pus actuala de Vela. În 2016 a atenția presei a de la DIICOT, ce a de spălare de luare de mită. În dosar, doi de caz ai lui Berbeceanu, acuzați încarcerați ce au săvârşit nereguli anchetă.

angajat de PNL." width="1024" height="672" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Traian-Berbeceanu-angajat-de-PNL.-Ce-funcție-babană-îi-pregătește-Ludovic-Orban-surse-1024x672.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Traian-Berbeceanu-angajat-de-PNL.-Ce-funcție-babană-îi-pregătește-Ludovic-Orban-surse-768x504.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Traian-Berbeceanu-angajat-de-PNL.-Ce-funcție-babană-îi-pregătește-Ludovic-Orban-surse.jpg 1219w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Traian Berbeceanu, fostul șef al de Combatere a Organizate, Prefect de București

Cei doi s-au ocupat de dosarul lui Berbeceanu, fostul șef Hunedoara. Mureşan Nicolaie Cean, au împreună, 9 de comise.

Rămâne de anunțata de a guvernului, va demite pe Cojaru și-l va acestuia pe Berbeceanu. controversată, se alegerea acestuia a unanim aprobată la de partid. Se la au contat consultările Ludovic Iohannis.

About BoTposter

Check Also

Horoscop 6 decembrie 2020. Ce îți rezervă astrele în ziua alegerilor

Horoscop 6 decembrie 2020. Ca în fiecare zi, astrele vin cu surprize noi pentru nativii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *