Breaking News

toți șoferii cu mașini pe benzină și motorină trebuie să știe asta


BMW e un auto și, ca producător, știe e reprezentat de electrice. Constructorul livrează, însă, aceste modele, cu chinezilor. Și e uriașă.

BMW China, de joint-venture, o fabrică de electrice. Parteneriatul e cu o companie de pe local, germanii majoritar. Au acum că-și dubla de a față cererii.

BMW susține cerere tot mare electrificate, a să-și Tiexi.

BMW fabrica de China

BMW a o nouă unitate, va producția de ce fi electrice, primul 100% electric iX3, povesteam AICI. 

„China are o mare importanță Group, ca piață, ca de inovație. pe pe termen față de Shenyang. Iar investițiile continuă: de a uzinelor Tiexi Dadong desfășurare. Și ne creșteri viitoare: Cu acest Centru de Baterii, extindem de de China” – Milan Nedeljković, membru al de Administrație al BMW.

Pentru germani, China mare piață a piața la nviel global. are cinci electrificate pe piața China, pe a 75.000 de electrificate. electric va fi produs BBA Dadong va fi lumea.

Joint-venture-ul Brilliance Automotive a înființat 2003, cu o 50/50, germanii au acțiuni au acționari majoritari. A companie străină i s-a acest lucru.

BMW recent primul 100% electric, iX3, pva fi China. o premieră: e primul devine derivat electric al pe ai cunoscut-o pe motorină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *