Breaking News
Home / Stiri Noi / Toamna se instalează în aproape toată ţara, însă vara nu se dă plecată! Când scăpăm de ploi şi vreme capricioasă

Toamna se instalează în aproape toată ţara, însă vara nu se dă plecată! Când scăpăm de ploi şi vreme capricioasă

Directorul spune vremea va fi ţară, de vremea se va încălzi şi ne vom bucura de de vară.

Urmează cu perioade de instabilitate atmosferică accentuată şi judeţul Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău, de munte a judeţului Prahova, Braşov, şi Dâmboviţa. Din 4 septembrie, 14, 4 septembrie, 23,  vorbim de depăşi 50-70 de pe metru pătrat, ce de şi de grindină.

De la 12 de astăzi, seară la 21, vorbim de sud-est a Transilvaniei, nordul şi Moldovei, de asemenea, nordul Munteniei , nord-vestul de o avertizare meteorologică de cod galben, torenţiale, vântului, descărcări electrice, şi grindină, cantităţi de precipitaţii pe segmente de sau prin acumulare, 25-35  l/mp, pe restrânse, 40-50 l/mp. De la 21 seară, la la 23, de asemenea Muntenia, Dobrogea, de sud a Moldovei, precum şi nord-estul Transilvaniei, vorbim de cantităţi de precipitaţii aceleaşi de 25-35 l/mp şi pe restrânse, 40-50 l/mp.

De sâmbătă, vremea se va încălzi şi vorbim de perioade cu de 32- 33 e grade Celsius, special de vest, sud şi sud- est a ţării.

Actualitate

03 Sep, 08:50

About BoTposter

Check Also

Ce fac mall-urile pentru a rămâne deschise de sărbători. Măsurile suplimentare adoptate

Astfel, în mall-urile operate de companii membre AREI (Asociaţia Investitorilor în Real Estate) au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *