Breaking News
Home / Stiri Online / Timișoara, la un pas de scenariul ROȘU. Anunțul prefectului despre RESTRICȚII

Timișoara, la un pas de scenariul ROȘU. Anunțul prefectului despre RESTRICȚII


  

Prefectul judeţului Timiş, Liliana Oneţ, a anunţat va o şedinţă a Judeţean Situaţii de Urgenţă cadrul fi măsurile SARS-CoV-2.

„Este probabil o de ca Timişoara intre roşu, acestă dimineaţă indicele de de 2,92/1000 locuitori. De aceea, ce se va depăşi acest de o şedinţă a Situaţii de Urgenţă, a analiza se de Judeţean Situaţii de Urgenţă  43/15 octombrie 2020”, a Liliana Oneţ, tion.ro.

Prefectul anunţă urma restricţii de 14 zile, Timişoara.

„Să nu uităm de urmează o săptămână de vacanţă  elevii învăţământul primar şi cel preşcolar acest putând la de infectare, nu se  vor reglementările legale. Vor urma restricţii 14 zile, acestea ca limitarea răspândirii bolii. Ştiu nu va fi uşor, obligaţia legea şi sănătatea şi viaţa  timişorenilor”, a Oneţ.

Liliana Oneţ a COVID-19, Timişoara pline şi a apel la populaţie respecte regulile.

”Spitalele pacienţi judeţul Timiş 90% pline, la foarte puţine locuri. Vă faceţi protejaţi şi apăraţi şi pe vostru. Vă respectaţi prevederile legale, păstraţi de distanţare şi pe cele de igienă. (…) Limitați la maximum contact cu persoane, în fac restrânsă!”, a Oneţ.

În Timiş, de la de coronavirus au 6.549 de cazuri, 205 24 de ore.  joi. de pe Timiş a la 2,72, la 1.000 de locuitori, coronavirus anunțate la prânz de autorități. 

About BoTposter

Check Also

„Mă testez zilnic pentru Covid-19. Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc”

„Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc (de COVID – n.r.). (…) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *