Breaking News
Home / Stiri IT / Tesla scumpește opțiunea Full Self-Driving după ce a început testarea ei în versiune beta

Tesla scumpește opțiunea Full Self-Driving după ce a început testarea ei în versiune beta


Probabil o nouă mașină funcția Self-Driving, pe autonom. Iar aceasta oferită clienților au plătit opțiune, într-un ritm destul de inițial. Noua beta pe o la internet. a acest de funcționalitate, opțiunii va crește, nu simultan. Totuși, opțiunea era foarte scumpă, acum devine scumpă.

Condusul autonom Self-Driving pe devine scump

Clienții configureze o mașină a la comandă cu opțiunea Self-Driving. Aceasta opțiunea de autonom, Autopilot, opțiuni de la de (4.000 dolari/euro, față de 8.000).

Ei bine, de luni, 26 octombrie, a opțiunea Self-Driving se va scumpi, acum într-o poate fi imediat. Prețul crește cu „aproximativ” 2.000 de dolari, la 10.000 noi. De altfel, cam opțiunea o ce mașina.

Dar nu crește simultan. Momentan, va fi mare regiunile unde capabilitatea Self-Driving disponibilă. De asemenea, la acum, încurajați o cu foarte mare grijă, software-ul nu 100% gata.

Primele teste încurajatoare

Totuși, primele teste încurajatoare. Mașinile foarte bine pe publice, atunci nu marcaje pe șosea, mașinii foarte cu cel al adevărat. Mai mult, interfața atunci Self-Driving se schimbă complet, de a cu o beta, neterminată.Elon spune foarte foarte grijuliu pe acest mod, ca un timpul la a cazul vreo problemă. Testarea beta urmează momentan ce niște teste aprobări țări, va fi regiuni.

Problema de circulație difere, ce de circulație fi țară, locale. De altfel, precum Britanie, pe stângă a ajustări asta. Conform Tweet al lui Musk, planul acum ca bine mare siguranță oamenii.

sursa: Slashgear, The Verge

About BoTposter

Check Also

Varianta 2020 a dramei „Black Beauty” a fost lansată, pe Disney+

Noul film „Black Beauty”, o producție originală Disney+, în regia lui Ashley Avis, cu Kate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *