Breaking News
Home / Stiri Online / Termen prelungit. Solicitările pentru păsuiri la plata ratelor pot fi depuse până pe 15 iunie

Termen prelungit. Solicitările pentru păsuiri la plata ratelor pot fi depuse până pe 15 iunie


“126.493 de şi au de cu la 9 a rambursării ratelor, şi comisioanelor. Am prelungim perioada de solicitare a suspendării la 15 2020. În ce PSD-ul ameninţă cu moţiune de şi aruncarea haos, români!”, a Cîţu pe sa de Facebook.

,,Pentru ipotecare, perioada se acordă facilităţile de la plată a ratelor scadente împrumuturilor, de capital, şi se stabileşte opţiunii debitorului, ce poate fi o dată, şi cuprinsă o şi 9 luni, a depăşi data de 31 2020. Scadenţa incluse perioada de la plată cel data de 31 2020.

Creditorul solicitarea debitorului declară pe proprie i-au şi/sau debitorului, sau indirect, de situaţia generată de COVID-19 de nivelul anterior stării de urgenţă, şi se afla in de a onora de plată creditului”, a explicat ministrul Finanțelor.

Până acum, de facilităţii de a obligaţiei de plată a ratelor debitorul solicitarea creditor cel 45 de de la a Ordonanţei de urgenţă a nr. 37/2020, respectiv la lunii mai. Prevederea se debitorilor, sau firme. 

About BoTposter

Check Also

Dosarul Revoluției nu se rezolvă pentru că mulți dintre cei care au executat atunci ordinele sunt încă în funcții înalte

”Îmi este foarte greu să dau un pronostic. Ce pot spune, pentru că știu că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *