Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / ”Tentativa de incendiere a mașinilor unor colegi liberali este un atac TERORIST” FOTO

”Tentativa de incendiere a mașinilor unor colegi liberali este un atac TERORIST” FOTO


”Colegii au un cu cagulă o mașină a la un botez. L-au imobilizat se fac cercetaări de Poliție, mi se incredibil s-a la ceva. apelează la ceva. Există foarte mulți martori, au îndepărtați de individ, cărorea le-a spus: nu m-ai văzut, nu te-am văzut.

Individul băiatul candidat la consiliul local, pe PSD. A la primar, au s-au gândit alegerile. Este un atac mafiot al primarului”, a explicat la PLUS.

”Incredibil la ce atacuri stil se pretează de la Mehedinți! De clar: NU vom acțiunile de la adresa PNL! Tentativa de a liberali, de la Livezile, un violent, nu de nimeni! Atacul stil a pus la de fiul candidat la Local comuna Livezile! Nu primarul Nănuți ceva! Vreți oameni!?!?! Totodată, am autoritățile treaba, cel a asta va fi legii. Iar grade de oficiali Poliția primarul de la Livezile o coincidență nu are nimic de a cu de a nu le criminaliștilor se la faptei! sper! Că o coincidență! Și mă întreb: ca 2020 asistăm la asemenea atacuri de terorist, pericol oameni!?! un apel lumea: civilizați! Fără atacuri de acțiuni de pe perioada campaniei electorale! Și un de la PSD: ne da foc, va câștiga mehedințenii de ce stare!”, a Popescu.

About BoTposter

Check Also

Joe Biden, președintele ales al SUA, invitat de liderii Uniunii Europene la un summit special la Bruxelles

  Cei doi lideri europeni au discutat separat la telefon cu viitorul lider de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *