Breaking News

Tehnologiile pe care am putea să le vedem pe…

Vestea va renunţa la şi va alimenta şi desktop-urile cu a stârnit reacţii tehnologiei. Pe de o parte, acest şi peformanţa pe se poate baza, pe de alta nişte de de şi pe le generaţiile următoare. Exemplele de speculaţii, aşa te invităm le cu scepticism.


Face ID

Autentificarea prin a 2017, odată cu apariţia X. De atunci, de fani, şi presa au cu la transferarea şi gama de Apple. Ce-i drept, compania a Face ID 2018.

Există totuşi un nu a acum acest pas. de de la de ridicate, nu au reuşit de barem. Pentru a plăţile prin pe şi desktopurile sale, a un co-procesor de (T2).

cu trecerea la Apple, Face ID are a-şi apariţia următorul Air.

Un bun

cu Face ID, se aşteaptă şi la un bun. Cei au un de generaţie nouă ştiu webcamul are o deloc convingătoare, îţi foloseşti timpul convorbirilor cu colegii, sau familia. Mai mult, de şi plăci de captură au mari.

În acest poate ţi se menţionăm banalul de viitorului Air. Ca nu nu te-am avertizat, aşteaptă-te ca testează generaţie a camerei.

4

Unul cele de cu la viitoarele generaţii de echiparea cu standardul Thunderbolt. Acesta a de cu Apple, renunţarea la dintâi a nelinişte. Din fericire, şi desktop-urile Thunderbolt, şi nouă versiune.

Pentru de viteză, 4 nu va fi generaţia anterioară. Cu acestea, noul va transforma dispozitivele soluţii flexibile. De exemplu, dock-urile de de MacBook sau Retina şi acum 4 port-uri 4. Cu 3, acest nu era posibil.

Un pe apariţia 4 şi pe viitoarele de Pro.

O nouă tastatură de Butterfly

„Butterfly” nu a un Apple. Modelul de tastatură a 2015, odată cu MacBook-ului cu un USB-C. Din acel moment, au inclus tastatură.

Deşi a o îmbunătăţită şi, per total, o experienţă de scriere bună, „Butterfly” a foarte nemulţumiri. Cea a ţinut de fiabilitate. Reparaţia era o bătaie de cap, întreaga tastatură, la cer. De atunci, a îmbunătăţit tastatura şi a inclus generaţii de (până 2019) într-un program ce a de 4 ani.

La mijlocul 2020, niciun Apple laptop nu dispune de acest de tastatură, compania la „Scissor”. Cu astea, câteva ne lucrează la o nouă „Butterfly”, ar onora pe le-a 2015: o experienţă de tastare bună, într-o construcţie foarte subţire.

Sincer, nu ştim cine şi-ar o de tastatură, actuale exact ce de MacBook.

Tu ce aştepţi vezi viitoarele şi Pro?

viewscnt

Articolul de informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un republicarea noastre, va ne trimiteţi un pe adresa abonamente@news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *