Breaking News

Tehnologia a fost salvare în pandemie. Românii vor acum o pauză


Este ne-a afectat pe toți, pe planuri. În ce privește tehnologia, 74% urban declară o de la o directă, nemijlocită de tehnologie, cu (familie, prieteni, apropiați), un iSense Solutions, baza mix metodologic de calitativ-cantitativă, cantitativă reprezentativă urban.

Mai mult, 56% declară doresc se într-o fața device-urilor, 34% simt distrași de online, 31% au experimentat efecte desfășurării preponderent (cum ar fi, de exemplu, de vedere, de spate).

În plus, atunci iau o de la online, urban natură (68%), alături de (67%) sau personală (39%).

Cum ne-a ajutat, totuși, tehnologia

Cu acestea, tehnologia a de mare ajutor perioada pandemiei. Mediul a devenit, într-o măsură mare era deja, un mediator i-a pe mențină cu dragi, sau prieteni, nu resimtă de lipsa cu se a comunități.

De asemenea, participanții la de calitativă au privarea de tehnologie perioadă de i-ar fi se singuri, deprimați, plictisiți, anxioși.

În firesc, a crescut gradul de a principalelor de interacțiune online, cu perioada de de pandemie. 48% urban declarau, 2020, aplicația WhatsApp.

Tendința se (33% au spus, luna a curent, platforma de media), (în luna 2020, 34% versus trecut) (33% cu trecut).

“În perioada pandemiei, a reprezentat un colac de o urban, ajutându-i țină pe și, de asemenea, se mențină ancorați realitatea cotidiană. Cu acestea, ultima perioadă, au ce ce să-și dorința de a la rutina de de pandemie, la simplele plimbări liber, ieșirile cu prietenii, a limita timpul fața ecranelor”, Denisa Apreutesei, Qualitive Research Director, iSense Solutions.

Chiar 3 la doresc ia o de la online, cu am de calitativă la device-uri a mereu la curent cu noutăți. Au menționate top preferințe inteligente, utilizarea o a rutinei zilnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *