Breaking News
Home / Tehnologie / Țara în care testele de COVID-19 sunt trimise cu drona. Cum funcționează?

Țara în care testele de COVID-19 sunt trimise cu drona. Cum funcționează?


În timpul de a dronelor, de retail Walmart a livreze teste COVID-19 la domiciliu. Clienții afla negativi sau pozitivi la aproximativ zile

Compania a de truse de testare Vegas. Un al Cheektowaga, New York, va la lunii octombrie. Clienții trebui la cel 1.6 de un Walmart Supercenter a de testare cu drona.

Astfel, trusele fi „pe alee, pe trotuarul față sau curtea casei clientului, de copaci”, comunicat de presă.

Clientul să-și testul, să-l sigileze să-l la Diagnostics, compania de testare Walmart parteneriat, o etichetă de transport preplătită inclusă.

Cât de poate căra o Walmart

Vestea ce Walmart a drumul de a dronelor, o cu compania de a Flytrex, Fayetteville, de Nord. Procesul a la selectarea a de uz casnic retailerului.

Programul pilot va fi a aduna informații un viitor, cerul Fayetteville nu va fi umplut cu drone. „Dronele, prin un de ușor, ne ajuta informații clientului a asociatului – de la ambalare la decolare livrare”, a declarat Ward, Walmart.

Dronele Flytrex de Walmart 6,6 la o înălțime de 115 metri, o de aproximativ cinci (și înapoi), la 32 mph. un de a firelor a coborî de fixate de la 24 de metri, asigurând „o sigură”, a Flytrex pe site-ul web.

About BoTposter

Check Also

Răsturnare de situație între George Burcea și Viviana Sposub. Reacția care schimbă totul

În plin divoț cu Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub și-au început relația. Mare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *