Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Susținătorii lui Daniel Tudorache cer renumărarea voturilor

Susținătorii lui Daniel Tudorache cer renumărarea voturilor


Agitatie mare la Sectorul 1, acolo unde s-au sustinatorii lui reunmararea voturilor. In plus, scandeaza in “Sa vina presa!”.

Astazi va o sedinta a Biroului Electoral in se va daca fi sau nu renumarate voturile.

Daniel Tudorache a si el aici de la a diminetii. “Am de 48 de renumararea si speram ca se va o decizie astazi, cel tarziu maine. (…) Am inteles ca astazi sedinta la 12:00. ce  decizie lua”, a afirmat Tudorache.

Potrivit acestuia, importanta acum renumararea “astfel incat sa nu exista nicio suspciune ca au alegerile”. “Vreau transparenta. Vreau ca cetatenilor sa corect numarate”, a candidatul PSD.

In context, el a adaugat: “Aproape partdidele au renumararea. 4 ani, cand 3 saptamani contesta (Clotilde – n.r.), ce poate sa spuna?”, facand referire la 2016, cand a candidat data la Primaria 1, a declarata castigatoare, initial, dovedindu-se ca a pierdut scrutinul. 

In vreme ce in fata BEC, si-a anuntat victoria, seara, in 27 septembrie. Aceasta a nu legală a si asta ca – spune USR-PLUS  – ea candidatul PSD, Tudorache, ar fi de 1000 de voturi.

“Am învingători, matematica a învins! Nu baza legală a numărarea. (…) Nu ca nu exista baza. Dacă mulți de închisoare, încerce umble la voturi. Diferența de 1000 de voturi. Va ca cu toata forta mea ca tentativa de a sa nu ramana nepedepsita”, a afirmat aceasta. 

 

About BoTposter

Check Also

RESTRICȚII în România | Ludovic Orban: ”Grija noastră foarte mare este să nu afectăm economia pentru că oamenii au nevoie de locuri de muncă”

România este departe de carantinare totală pentru limitarea răspândirii numărului de infectări cu coronavirus, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *