Breaking News
Home / Stiri Online / Susțin proiectul propus de Mugur Cozmanciuc, un spital județean nou la Neamț este imperios necesar

Susțin proiectul propus de Mugur Cozmanciuc, un spital județean nou la Neamț este imperios necesar


“Despre de sănătate am de cu Mugur, cu de de zile, suntem prieteni. Pe perioada am de pe la județean Neamț am serviciile am nu medicală de au pacienții. județean imperioasă, a național de sănătate, nu numai. Dacă dezvoltăm o medicală se susțină un mare de patologii. Și la de la Roman, unde au preluați non – Covid, am dezvoltăm acolo, unități medicale. Când vorbim de un complex, vorbim ca o gamă largă de tratate. De asemenea, se regional de la Iași, nu ne-am cu al parte. În Neamț vom proiectul de a județean, a punct național de sănătate, spitalului de la Bicaz, reașezarea spitalului de la Roman, al Neamț. va fi se va implica consilierea a ce europene. Avem la dispoziție 4  de sănătate, haideți implementăm niște Piatra Neamț.

Spitalul de la Lețcani: Am ieri ce urma sesizări, ce au de la provizorie de funcționare. Nu sau negație de la ISU. Se va reevaluarea la ce avize. Este de o așezare structurală pe ce tratarea pacienților Covid, corespundă cu o infecțioase. se poate 2 – 3 zile, de ce acest spital, biologic. În condițiile aceste se într-o săptămână poate fi funcțiune, ” a declarat ministrul Sănătății, Tătaru.

Proiectul a detaliat de – candidatul CJ Neamț

“Vom la Neamț un Centru Național de Sănătate, un de la Negulești, Bălțătești, Oglinzi, finanțări la european de proiecte.

Județul Neamț are la dispoziție 100 de un județean Centru Național de Sănătate. Mai la punct vârstnice.

Împreună cu privat, alături de cetățean, de pacient, Neamț primăria Piatra Neamț ne vom asigura ca perioada 2020 – 2024 Neamțul un pol de al Neamț.”

:Și Carabelea – candidatul la primăria Municipiului Piatra Neamț, a câteva precizări.

“Am într-un cu vizita premierului am început-o pe aceasta cu ministrul Sănătății, un om sănătatea românilor. un cu o misiune dificilă, a un știam e de vulnerabilități cu eficiență prudență.

Județul Neamț precare, acest lucru. Cauza nu de cadrele medicale, nu vina doctorilor, de la Spitalul Neamț tratați Piatra Neamț Neamț. Este vina de cu bocancul de un “baron” local, a nu are sănătatea oamenilor, ci cumetrilor. Spitalul Neamț bolnav, de sistem. Vă chem pe 27 pe pietrenii, nemțeni la vot decideți sănătatea noastră a tuturor. Împreună cu vom de sănătate județ, un de sănătate un județean nou. accesa nerambursabile crearea județean nou. implica personal fi un primar 24 24 sănătatea pietrenilor. Voi campanii de sănătatea pietrenilor. Avem de sănătate de pietrenii nu știu, de informăm consulte. Voi înființa un dispecerat permanent, ca pietrenii de telemedicină. Există sisteme prin consilia de la distanță. Pe de parte, vom fi la sănătate vulnerabile, cu ONG-urile vom asigura la domiciliu, grijă de cu cele vârstnice. Și de asemenea iniția un program de sănătoasă.” a afirmat Carabelea.

About BoTposter

Check Also

Primarul general Nicușor Dan, anunț despre testarea bucureștenilor 

  „Un test PCR este 50 de euro. Ca să faci asta la nivelul Bucureştiului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *