Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Surpriză uriașă la PRO TV. În ce oraș a ajuns primar Elena Lasconi. Reacția colegilor

Surpriză uriașă la PRO TV. În ce oraș a ajuns primar Elena Lasconi. Reacția colegilor

Așa relatam astăzi, celebra moderatoare a candiat la primăria Muscel. În seară, preliminarii, s-a aflat cine primarul Muscel.

Surpriză la PRO TV

Anunțul a făcut, de Lasconi, de Dima, fostul ei coleg de trust. Conform datelro preliminare, ELena câștigătoarea alegerilor Muscel, ea candidând depe listele USR-PLUS. În cu câteva pe sa de facebook, îndemând într-un mare la vot.

”Mai ore. Două va fi a oamenilor, sau nu se schimbă nimic. Prezența mare pe i-ați votat reprezintă alegerea a poporului. nu vi se un vot contează. Contează, dragilor, vot, o părerea câmpulungean. Încă mii, hai se poate o la vot pe Argeș.”, pe facebook.

În ce a primar Lasconi. colegilor

Printre au alegerilor a Lasconi, s-a Dima, fostul ei coleg PRO TV. Acesta a pe facebook un emoționant felicitând-o pe o importantă, ei experiență de acest gen.

uriașă la PRO TV. În ce a primar Lasconi. colegilor" width="450" height="795"/>
Elena a la Muscel

primar in Campulung Muscel! Felicitari! Tare mandru de tine! In alaturata momentul cand a Pro. Stiam ca va ziua cand publica aceasta poza. Au atunci. Sunt si acum. Bafta, Lasco! Love!”, a pe facebook.

Candidata USR-PLUS a de o campanie dură, la adresa ei.  Este vorba de de xenofobism al deputatei Bucura-Oprescu a audiența. Șocul a ei xenofob discriminatoriu la adresa Lasconi, USR-PLUS la funcția de primar.

”Fiecare noi, la le tuturor: veneticii nu bineveniţi. În ai de muscelean ca primar!”, a deputatei PSD.

Cu aceste discursuri, se călocuitorii argeșean au ELena a meritat votul lor, pantru fosta moderatoare PRO TV va fi primarul USR-PLUS al Muscel.

About BoTposter

Check Also

Cuiele cu care a fost răstignit Iisus au fost analizate. Ce s-a putut găsi la suprafața lor

În urmă cu 17 ani, arheologii au descoperit o clădire în timp ce lucrau la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *