Breaking News
Home / Tehnologie / Surpriză majoră pentru Simona Halep. Cei de la WTA au făcut anunțul oficial

Surpriză majoră pentru Simona Halep. Cei de la WTA au făcut anunțul oficial

Veste extraordinară Halep. Asociația Tenisului Feminin (WTA) a anunţul nu fi fericiţi.

Simona Halep, surpriză WTA!

După ce a pe 2 mondial, australiencei Ashleigh Barty, nu s-a la luna februarie, Simona Halep are de o mare surpriză WTA. Asociația Tenisului Feminin a nominalizat-o la de jucătoarea lunii septembrie. Se a ţinut de românca a turneul de la Roma, pe 21 septembrie, 6-0, 2-1 (abandon) finală cu Pliskova.

“Simona a pe cu stil, cucerind coroana la Roma, un excepțional fața Garbinei Muguruza”, a presa străină, turneul capitala Italiei.

Deşi a învinsă, 17 consecutive, de finală de la de Swiatek, Halep favoritele mondial. Celelalte “jucătoarea lunii septembrie” Osaka, de la US Open, Azarenka, finalista de la Flushing Meadows.

Mai mult, jucătoarea de tenis antrenată de are o alături de execuţie, la dublu. Se cele au impresionat prin punctul meciul cu Svitolina / Yastremska, scrie DigiSport.ro.

majoră Halep. Cei de la au oficial" width="1024" height="538" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Surpriza-majora-pentru-Simona-Halep.-Cei-de-la-WTA-au-facut-anuntul-oficial-1024x538.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Surpriza-majora-pentru-Simona-Halep.-Cei-de-la-WTA-au-facut-anuntul-oficial-768x403.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Surpriza-majora-pentru-Simona-Halep.-Cei-de-la-WTA-au-facut-anuntul-oficial.jpg 1200w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Surpriză Halep. Cei de la au oficial

Halep, a oară la “jucătoarea lunii”

Jucătoarea lunii va fi urma de pe site-ul de la WTA. Pentru Simona Halep nu premiu. În februarie şi 2020, jucătoarea de tenis a obţinut acest titlu.

Următorul de tenis anunţat Open. Slem al 2021 va luna ianuarie, şi de carantina.

”Dacă un carantină şi blocat săptămâni, sezonului, asta nu se va întâmpla.

Nu poţi intre carantină şi şi pregătiţi un Slam”, a declarat directorul turneului, Craig Tiley.

About BoTposter

Check Also

Schimbarea de la Instagram care transformă rețeaua într-o gaură neagră a timpului tău

Instagram dezvoltă un nou produs, Întrebări frecvente (FAQ), care va permite oamenilor să înceapă conversații …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *