Breaking News
Home / Tehnologie / Surpriză colosală la Australian Open. Ce poate vedea Simona Halep în momentul în care va păși pe arenă

Surpriză colosală la Australian Open. Ce poate vedea Simona Halep în momentul în care va păși pe arenă

Simona Halep a acest eliminarea 4 de la Garros, cu Swiatek. Chiar a anunţat nu 2020, jucătoarea de pe 2 activă. Se pregăteşte viitor, va Australia. Cea competiţie lui 2021 Open, primul de Slam. Sunt foarte ce priveşte turneului. a explicat în ce condiţii ar fi la Melbourne.

Melbourne, cele oraşe de de coronavirus. Dar numărul de cazuri noi

„Dacă va fi ca la Paris, o bulă, merge la Open, de sanitară. Dacă nu de 2 săptămâni, nu joc”, la conferința de de ei meci, cu Swiatek, la Paris.

Simona aşteaptă revenirea fanilor tribune

Şi jurnaliştii de la Tennishead au ar fi participe la Open. Dar au şi o infromaţie foarte importantă. Organizatorii fac a obţine ca arenele public. Şi ar fi un progres de Garros, unde francezii au 1000 de pe zi. La Melbourne, schimb, ar se arenelor. Ceea ce ar o prezenţă considerabilă.

Despre se bine atunci susţinută tribune. Este jucătoarea are mulţi la meciuri. Inclusiv foarte mulţi ai Halep. cel oraş Victoria, a cele de de coronavirus. Totuşi, măsurile de autorităţile au roade. Iar numărul de cazuri a scăzut considerabil.

 

About BoTposter

Check Also

Ultima poza cu Diego Maradona, înainte să moară. Era pe patul de spital

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani. Fostul mare fotbalist sud-american a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *